Glutenvrije hondenkoekjes

Glutenvrije hondenkoekjes zijn er speciaal voor de honden die een allergie of intolerantie hebben voor gluten. Dierlijke eiwitten bevatten nooit gluten. Gluten zijn een groep eiwitten in granen. Deze bestaan uit glutenines en gliadines. Als jouw hond een allergie heeft voor gluten dan is hij of zij intolerant voor gliadines. Dit kan nare gevolgen met zich meebrengen. Glutenvrije hondenkoekjes beschikken niet over deze ingrediënten en zijn daarom veilig om lekker van te genieten. Deze lekkere snacks zijn met zorg gemaakt en reduceren de symptomen van deze allergie drastisch.

Geen last van een allergie door glutenvrije hondenkoekjes

Door het gebruiken van glutenvrije hondenkoekjes zorg jij ervoor dat je trouwe viervoeter geen last meer heeft van nare verschijnselen. Deze ontstaan wanneer de hond niet goed reageert op bepaalde ingrediënten in voedsel. Waar sommige viervoeters natuurlijke hondenkoekjes met kip niet goed kunnen verdragen, geldt dat voor een andere hond voor rund of varken: dat verschilt erg per hond. Doordat je nu een heerlijke tussendoortjes zonder gluten voorschotelt aan je hond heeft deze geen last meer van darmproblemen zoals braken en diarree of van huidproblemen zoals jeuk en roos. Dit is voor de hond erg vervelend en jij als baasje zit hier ook niet op te wachten.

Hondenkoekjes met kip, rund of varken

Je gunt je hond een passende oplossing. Hij of zij verdient het om te kunnen genieten van lekkere natuurlijke hondenkoekjes. De hypoallergene Belloboxen zijn speciaal gesorteerd voor honden die een glutenallergie of granenallergie hebben en/of allergische zijn voor kip, rund en/of varken. De boxen zijn zo samengesteld dat er alleen maar bepaalde producten bestaande uit ingrediënten inzitten. Als je hond niet goed tegen varken of rund kan biedt Bellobox je een pakket waarin bijvoorbeeld hondenkoekjes met kip zitten. Deze speciale kip- en rund-pakketten zijn afgestemd op de behoeften van jouw dier. Zo weet jij zeker dat je jouw viervoeter op elk moment van de dag zonder zorgen kunt verwennen met heerlijke glutenvrije hondenkoekjes met kip of rund.

Hondenkoekjes zonder granen

Het kan ook zijn dat je hond een allergie heeft voor granen. Er zijn granen die weinig van deze gliadines bevatten, die over het algemeen gewoon gegeten kunnen worden door de hond. Dit kan echter van hond tot hond verschillen. Om helemaal zeker te zijn van je zaak kun je het beste een dierenarts raadplegen. Hondenkoekjes zonder granen kunnen een goede oplossing zijn om je hond toch lekker te laten genieten van verantwoorde snacks en tegelijkertijd te zorgen dat ze geen last hebben van nare symptomen.

Veilig betalen
Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Niet goed? Geld Terug!
14 dagen garantie op je aankoop