Hypoallergene hondensnacks

Hypoallergene hondensnacks zijn speciaal gemaakt voor honden die een voedselallergie of -intolerantie hebben. In deze lekkere tussendoortjes of kauwkluiven zitten slechts eiwitten uit één dierlijke bron. Hiermee verklein je de kans op een allergische reactie van je hond. Over het algemeen zijn bepaalde eiwitten vaker de boosdoener van een allergie dan andere. In veel normale snacks zitten eiwitten uit rund, kip en varken of granen en gluten. Als je hond allergisch is voor één van deze eiwitten is dát eiwit het allergeen. Hondenkoekjes zonder eiwit van populaire ingrediënten en hypoallergeen vlees zijn dan de oplossing.
Het kan nare gevolgen hebben als je hond niet tegen één van deze meest gebruikte eiwitten kan. Het kan de gezondheid in gevaar brengen en je hond kan zich minder vrolijk voelen. Symptomen als jeuk, diarree of roos kunnen gaan opspelen. Dit is uiteraard voor je hond erg vervelend, maar ook voor jou als eigenaar is het niet fijn.
Hypoallergene hondensnacks zijn in deze situaties een mooie oplossing. Deze bevatten namelijk eiwitten uit (slechts) één dierlijke bron waar het merendeel van de honden niet allergisch voor is. Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar verschillende eiwitten. Waar kip en rund bij onze trouwe viervoeters de meeste allergische reacties veroorzaken, leiden eiwitten van hert, kangoeroe of eend juist vrijwel nooit tot klachten. Zo kan jouw hond dus toch lekker en verantwoord snacken met hypoallergene hondensnacks. Belangrijk is wel dat je blijft luisteren naar het advies van de dierenarts.

 

Veilig betalen
Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Niet goed? Geld Terug!
14 dagen garantie op je aankoop