Natuurlijk gedroogde hondensnacks

Natuurlijk gedroogde hondensnacks zijn voor je hond een smakelijk tussendoortje. Na een intensieve wandeling door het park of door het bos, na een partijtje stoeien met andere honden of gewoon uit het niets: een hond vindt het geweldig om zomaar een verrassing te krijgen. De Belloboxen bieden je deze mogelijkheid. Je kunt de natuurlijk gedroogde hondensnacks tevens perfect gebruiken tijdens het trainen van je hond door de gedroogde snack als beloning voor goed gedrag in te zetten.

Bij Bellobox zijn er speciaal samengestelde premium pakketten te verkrijgen die helemaal zijn toegespitst op het formaat van je hond. Of je nou een kleine, een middelgrote of een grote hond hebt: er zit altijd een pakket bij dat precies bij hem of haar aansluit. Het kan ook voorkomen dat je hond een allergie of intolerantie heeft voor bepaalde ingrediënten. Daarvoor heeft Bellobox speciale hypoallergene boxen. Afhankelijk van welk pakket je kiest zit daar geen kip, varken of rund in. Ook zitten er in deze boxen geen gluten of granen. Er is dus voor elke hond een passende box te vinden.

De natuurlijk gedroogde hondensnacks zijn gezond en lekker

De natuurlijk gedroogde hondensnacks smaken niet alleen heel erg lekker, ze zijn ook nog eens goed voor het gebit van je hond. Uit deze snacks is het vocht onttrokken waardoor de snack hard wordt. Dit zorgt ervoor dat de snack lang houdbaar is en dat jouw hond hier lang op kan kauwen. Met lang kauwplezier beleeft je trouwe viervoeter veel plezier aan deze verrassing. Let er wel op dat je hond snacks als deze kan inslikken en dat dat kan leiden tot darmblokkages. Houd dus altijd een oogje in het zeil als je je hond een snack geeft om op te kauwen.

Veilig betalen
Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Niet goed? Geld Terug!
14 dagen garantie op je aankoop