5 kerstcadeaus voor de hondeneigenaar

5 kerstcadeaus voor de hondeneigenaar

5 kerstcadeaus voor de hondeneigenaar

De feestdagen staan weer voor de deur en daarmee wordt het tijd om cadeaus uit te zoeken voor vrienden en familie. Maar wat koop je voor die ene hondengek, de persoon die zelfs tijdens het kerstdiner alleen praat over zijn beste maat op vier pootjes? Geen zorgen, wij hebben wat ideetjes voor kerstcadeaus voor de hondeneigenaar op een rij gezet!

 

Support small

Vandaag delen we zes leuke en originele ideetjes voor een cadeau. Hiermee kun je zeker zelfs de meest kieskeurige hond of eigenaar verrassen deze feestdagen. Of gebruik het alvast om inspiratie op te doen voor een verjaardag aankomend jaar!

Wij hebben bij een paar van onze ideeën voor kerstcadeaus voor hondeneigenaren leuke kleinschalige Nederlandse bedrijfjes toegevoegd die wij zelf helemaal geweldig vinden. Hier kun je de producten geheel Corona proof bestellen zonder de kou in te moeten. En mocht je niet op bezoek willen gaan, dan kun je de cadeaus natuurlijk bij de hondeneigenaar aan huis laten bezorgen.

Hebben jullie zelf nog unieke of simpelweg leuke kerstcadeaus voor de hondeneigenaar in gedachten? Laat dan even een reactie achter! We delen jullie ideeën gedurende de maand december op sociale media.

Handgemaakte halsbanden

Heb jij goed geluisterd naar alle verhalen van die grote hondenvriend en weet je zelfs de halsomtrek van zijn of haar kleine Bello? Kijk dan eens naar een unieke handgemaakte halsband, die je op maat laat maken.

Zo vonden wij het merk Dutchiz, waar Meike met haar passie voor leerambacht en liefde voor honden stevige halsbanden en lijnen maakt. Weer heel anders zijn de producten van Touw Design. Kleurrijke en sierlijke halsbanden van touw geknoopt. Voor iedere hond en ieder budget is er wel een passende webshop te vinden. Wij waren in ieder geval positief verrast met het aantal kleine winkeltjes dat we tegenkwamen!

Handgemaakte halsbanden

Natuurlijke hondensnacks

Als we dan praten over cadeaus voor de hondeneigenaar, dan mag onze eigen Bellobox natuurlijk niet onder de kerstboom ontbreken. Wij bij Bellobox bieden boxen vol natuurlijke hondensnacks, voor honden van ieder formaat en iedere leeftijd.

Is de hond al wat ouder, dan hebben we een box voor senioren, maar ook voor pups kun je een gepaste box vol lekkers bestellen. Is de eigenaar nog flink aan het trainen met zijn of haar hond, dan is de Beloningsbox een super idee. Zou je de hond beschrijven als een echte doorbijter, dan is de gelijknamige box de perfecte match. Je vindt hier ons gehele assortiment.

Mocht je nu echt niet weten wat je moet bestellen, gebruik dan het onderstaande idee van een waardebonnenboekje te schrijven. Zo kan de hondeneigenaar zelf kiezen wat hij of zij wenst te ontvangen!

 

Natuurlijke hondensnacks


 

Persoonlijk waardebonnenboekje

Als het budget dit jaar niet toestaat een kleinigheidje te kopen of groots uit te pakken, dan zijn er altijd andere opties. Ook zonder geld uit te geven kun je iemand laten zien hoe veel je van hem of haar houdt.  Met een huisgemaakt waardebonnenboekje waarin je jezelf aanbiedt om een gunst voor de hond te doen, maak je iedere hondeneigenaar deze kerst blij.

Pak een stevig stuk papier of karton en knip er rechthoeken van hetzelfde formaat uit. Als je je creatief voelt kun je deze voor een extra feestelijk geheel heel mooi decoreren. Of doe het samen met je kinderen als een leuke activiteit op de zondagmiddag! Op iedere waardebon kun je vervolgens allerlei kleine diensten of gunsten schrijven, zoals:

  • avondje oppassen op [naam hond] tijdens volgende date
  • lange wandeling met [naam hond] over de heide
  • uitlaatservice voor [naam hond] wanneer je een dagje uit gaat met de familie

Herinneringen zijn veel meer waardevol dan hebbedingen. Bied je vrienden of familie dus simpelweg jouw tijd, dat zullen ze nooit vergeten!

Fotoshoot

Heeft de hondeneigenaar de muren van zijn of haar woning nog niet vol hangen met schilderijen of foto’s? Dan is het wellicht een leuk idee om foto’s te laten maken door een professioneel fotograaf, zoals Marleen Verheul.

Tegenwoordig gebruiken we al snel onze telefoon voor het maken van een kiekje, maar de kunst van het fotograferen is nog niet verloren. Echt goede foto’s zijn een prachtig aandenken aan mooie momenten met onze honden en natuurlijk een leuk kerstcadeau om te krijgen!

Vooral wanneer de hond nog erg jong is, zijn goede foto’s onmisbaar. En een plaatje van de oudere hond die inmiddels al wat stijver in de poten wordt, is helemaal hartverwarmend.

Fotoshoot hond

Heb je zo’n fotoshoot geregeld, maar pak je het liever nog grootser uit? Of weet je dat er van deze hond al prachtige foto’s gemaakt zijn? Laat dan een foto op uniek materiaal afdrukken! Tegenwoordig kan dit niet enkel op fotopapier of canvas, maar wordt het ook op glas, hout of aluminium gedaan. Prachtige unieke en persoonlijke kunstwerken passend bij ieder interieur vallen zeker in de smaak.

Portret hond

Portret

Vind je een persoonlijk kunstwerk leuk, maar wil je toch iets dat meer uniek is dan een foto? Zoek dan eens een artiest op die portretten tekent of schildert. Ook oude foto’s van een hond die niet meer onder ons is, kan in een portret een prachtige verrassing zijn.

Zo tekent Charlotte gedetailleerde portretten met pastelkrijt en -potloden. Ze maakt ontzettend realistische kunstwerken, die ons echt versteld doen staan. De trouwe ogen van een oude labrador spreken boekdelen, op haar tekening.

Fijne kerst

Wij hopen dat we jullie vandaag wat inspiratie hebben geboden voor de kerstinkopen. Deze feestdagen hebben we allemaal wat extra liefde nodig. We mogen elkaar niet knuffelen, maar een persoonlijk cadeau zal iedere hondeneigenaar een warm gevoel brengen deze winter.

Houd de komende weken ook onze instagram pagina in de gaten. Hier houden wij vanaf maandag 7 december dagelijks een weggeefactie. Er zijn veel leuke prijzen te winnen. Sommigen vind je zelfs terug hier in deze blogpost. Ben je benieuwd? Blijf de pagina dan volgen.

We wensen jullie hele fijne feestdagen toe!

Team Bello

Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden eerst nagekeken voor ze worden geplaatst