Over Bellobox

De bellobox wordt ingepakt en verzonden vanaf een boerderij aan het randje van Den Haag. Wij houden van dieren, zo leven wij met paarden, schapen, kippen, konijnen, katten, bijen en onze honden Kaya en Dave. Wij proberen zo duurzaam mogelijk te leven, Maar ook onze dieren proberen wij zo duurzaam en gezond mogelijk te voeden. Hierbij is de kwaliteit van het voer en snacks erg belangrijk.

Omdat wij net zoals u erg druk zijn waren wij opzoek naar een mogelijkheid om onze honden te voorzien van de beste snacks en voer zonder dat wij hiervoor veel moeite moeten doen. Uit deze visie en uit liefde voor onze dieren zijn wij begonnen met de BelloBox

Ons smaakpanel:

De producten die wij in de BelloBox stoppen worden grondig getest door ons smaakpanel hierbij stellen wij ze voor:

Kaya:

Kaya is een Duitse Herder en wordt in oktober 8 jaar. Ze heeft enorm veel energie en wil zowel geestelijk als lichamelijk worden uitgedaagd. Hiervoor maken wij dagelijks lange wandelingen, speurt ze regelmatig en doen wij s’avonds hersenwerkjes.
Haar favoriete vakantieland is Oostenrijk waar we zowel van de sneeuw als in de zon genieten. Hier gaan we vaak op vakantie met DogWalkTrail en maken dan lange wandelingen. Ze is verder dol op vers vlees, krijgt ze regelmatig een eitje en houdt ze van gedroogde kauw kluiven die vaak erg snel op zijn.

Dave:

Dave is een jonge reu van 3 jaar oud en is een mix van verschillende rassen. Hij is geboren en opgegroeid op de boerderij, Hij kauwt graag op takjes, vijgjes en natuurlijk kluifjes. Gelukkig houdt hij onze schoenen wel heel! Dave gaat graag mee op pad en komend jaar gaat hij voor het eerst mee op vakantie naar Oostenrijk om met DogWalktrail te gaan wandelen.
Dave is erg leergierig, hij leert veel van zijn zus Kaya en zijn moeder Saar die naast ons woont.

Wil je meer weten over de bellobox? Bekijk dan onze veel gestelde vragen!