verzending en levertijd

Verzending van onze producten gebeurt met PostNL en we doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Als je voor 15:00 uur bestelt, zullen we dezelfde dag nog proberen om je bestelling te verzenden (met uitzondering van woensdag, het weekend en feestdagen).

De levertijd hangt af van de gekozen verzendmethode en de bestemming van je bestelling. Meestal ontvang je je bestelling binnen 1-3 werkdagen, maar in sommige gevallen kan het wat langer duren. We houden je op de hoogte van de verwachte levertijd en sturen je een bevestiging wanneer je bestelling is verzonden. Iedereen ontvangt na bestelling een track en trace code, waarmee je op de hoogte wordt gehouden van het levermoment.

Als je speciale wensen hebt wat betreft de verzending, laat het ons dan weten. We zullen ons best doen om aan je verzoek te voldoen.

Verzendkosten

Voor onze zendingen rekenen wij de volgende verzendkosten:

Product Nederland België & Duitsland
Belloboxen Gratis €3,95 verzendkosten tot €60
Gratis verzending vanaf €60
Losse producten €5,95 verzendkosten tot €45
Gratis verzending vanaf €45
€6,95 verzendkosten tot €60
Gratis verzending vanaf €60
Voor andere landen binnen de EU geld een vast verzendtarief van €12,95.

Vertraging rondom piekmomenten

Er zijn een aantal piekmomenten waarbij de bezorgdiensten extra druk ervaren. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden op een rijtje gezet:

  • Kerstmis: rond de feestdagen zijn er vaak extra veel online bestellingen, wat kan leiden tot vertragingen in de bezorging.
  • Sale-periodes: tijdens sale-periodes zijn er vaak extra veel kortingen beschikbaar en kan het zijn dat de bezorgdiensten extra hard moeten werken om aan de vraag te kunnen voldoen, zoals bijvoorbeeld de week rondom Black Friday.

Voorbeeld verwachte levertijd

Deze tabel dient alleen ter indicatie en aan deze tabel kunnen geen rechten worden ontleend.

Dag van bestelling Verwachte levering dag
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag