Samenwerken met Bellobox

Bij Bellobox zijn we trots op de samenwerkingen die we hebben. We werken samen met grote partijen zoals Vandervalk Exclusive Hotels en Dogwalktrail Nederland en Oostenrijk, maar ook met kleinere partijen zoals hondenscholen en trimsalons. Onze samenwerkingen zijn gericht op het verwennen van honden en het bieden van de beste zorg voor hen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden om onze missie te verwezenlijken.

Ben je als professional aan het werk met honden en wil je ook Partner worden?

Ben je geïnteresseerd in meedoen aan ons partnerprogramma? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste affiliates die onze producten en diensten willen promoten en daarbij willen profiteren van onze commissieregeling.

Hoe het werkt

In ons partnerprogramma kunnen affiliates hun coupons delen op ad-kanalen en sociale platforms om onze producten en diensten te promoten. Wanneer klanten een bestelling plaatsen met de kortingscode die bij het afrekenen kunnen worden gebruikt, worden deze opgenomen als verwijzingsbestellingen. Na betaling van de verwijzingsbestellingen beoordelen wij de commissies en betalen deze uit aan de affiliates zodra ze zijn goedgekeurd. Zo werken we samen om onze producten en diensten te promoten en tegelijkertijd affiliates te belonen voor hun bijdrage aan onze missie.

stap voor stap

  1. Affiliates delen hun kortingscode
  2. Klanten plaatsen een bestelling met hun code
  3. Affiliates van de verwijzingsbestellingen, ontvangen de commissies zodra deze zijn goedgekeurd.
Meld je aan voor ons partner programma