Veel gestelde vragen

De Bellobox is een snackbox voor je hond met daarin een variatie aan natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige snacks.


Wil je eerst kennis maken met de producten van de Bellobox? Bestel dan nu Bello's proeverij. Deze box is ook leuk als verjaardagscadeau!


De Bellobox komt in verschillende maten, zodat er voor elk ras en type hond een passende box is. Daarnaast hebben we een uitgebreide reeks boxen speciaal voor onder meer: pups, senioren, honden in training, honden met krachtige kaken, ga zo maar door.
De box wordt eenmalig of maandelijks thuisbezorgd.

Wil je eerst kennis maken met de producten van de Bellobox? Bestel dan nu Bello's proeverij: een box met een greep producten uit al onze boxen. Is er binnenkort iemand jarig? Deze box is een leuk verjaardagscadeau!

De inhoud van onze Belloboxen varieert maandelijks, waardoor het openen telkens weer een verrassing is.


In de box zitten kwalitatief hoogwaardige snacks en beloningen voor uw hond. Te denken valt hierbij aan een grote diversiteit in producten zoals runderoren, kophuiden, zalmhuiden, pens, kauwstaven, en trainingsblokjes.


Iedere box is specifiek aangepast op het formaat van je hond, eventuele allergieën en verscheidene doeleinden. Zo is de Beloningsbox gevuld met een grote variatie kleine snacks en zit de Doorbijtersbox vol grote taaie kauwsnacks.

Om een grote diversiteit aan snacks te kunnen bieden werken wij samen met diverse leveranciers. Deze leveranciers zijn met zorg geselecteerd en leveren enkel hoogwaardige producten, zodat je hond enkel de beste kwaliteit voorgeschoteld krijgt!

De prijzen van alle boxen kun je op deze pagina vinden. De prijzen zijn inclusief BTW, verzendkosten en steun aan de goede doelen. De winkelwaarde van de gehele box is hoger dan het bedrag dat je voor de Bellobox betaalt. Je bespaart met je bestelling niet enkel tijd, maar ook een aanzienlijk bedrag.

Door de brede variatie is de Bellobox voor bijna iedere hond geschikt. Mocht er twijfel zijn over intoleranties voor bepaalde vleessoorten, of heeft je hond op een andere wijze speciale behoeften die niet terug te zien zijn in ons aanbod? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@bellobox.nl


De Bellobox is zowel eenmalig als maandelijks te ontvangen, de inhoud van de box verandert hierdoor niet.


Wanneer je voor de maandelijkse variant kiest, krijg je iedere maand een box toegestuurd om je hond te verwennen. De inhoud zal maandelijks variëren waardoor het telkens weer een verrassing is van welk lekkers er te genieten valt. Tevens is deze optie voordeliger dan meerdere eenmalige boxen te bestellen.

De eerste box van uw abonnement naar keuze betaald u door een zelf gekozen betaalmethode, de maanden erna zullen wij een automatische incasso uitvoeren.
Het abonnement is minimaal zes maanden.

Meer informatie vind je via de volgende link: https://www.bellobox.nl/pages/spelregels-abonnement

Ja, de Bellobox is uitermate geschikt om cadeau te doen. Je kunt bij het bestellen van de box aangeven wie de gelukkige ontvanger is.


Wij snappen dat een volledige Bellobox misschien een te groot cadeau is om te geven, daarom hebben wij Bello's proeverij ontwikkeld.


De puppybox is natuurlijk een leuk cadeau voor nieuwe puppy eigenaren en zal worden voorzien van een knuffel, een speeltje en snacks die speciaal voor puppy’s geschikt zijn.

Honden kauwen uit angst, verveling en om stress af te bouwen, maar ook omdat ze het gewoon een leuke bezigheid vinden. Het is voor hen een spel en met hun bek kunnen ze voorwerpen oppakken en verkennen. Het is essentieel gereedschap voor de hond en dus ook een welkome afwisseling op de dag om lekker te kauwen.


Voor honden is kauwen van groot belang, het houdt het gebit, de kaken en het tandvlees gezond. Vooral pups hebben een zeer sterke behoefte om te kauwen als ze aan het wisselen zijn.


Kauwen is niet alleen goed voor het gebit, het is een natuurlijke behoefte voor uw hond. Door de hond kauwproducten te geven voorkomt u mogelijk probleemgedrag en laat uw hond andere objecten met rust. Honden hebben met name na de maaltijd behoefte om te kauwen. Dit is een mooi moment om een lekker kauwproduct uit de Bellobox aan te bieden.

Laat je hond altijd kluiven onder toezicht en ruil het laatste stukje om voor bijvoorbeeld een snoepje of zijn favoriete speelgoed. Dit voorkomt eventueel gevaar dat de hond het laatste stukje in een keer naar binnen schrokt.


Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Ja de prijs is inclusief verzendkosten en inclusief donatie aan goede doelen

Alle prijzen op onze website worden vermeld inclusief BTW