Bellobox fans

De Bellofans! Onze trouwe schare aan Bellovrienden die onze heerlijke hondensnacks maar wat graag op de mat ziet verschijnen. Op deze pagina delen we graag een mooie fotocollectie aan Bellofans die een review van Bellobox hebben achtergelaten. 

Is jouw trouwe viervoeter een ware Bellofan? Laat een review achter en maak een unieke foto van jouw hond met een overheerlijke hondensnack van Bellobox en wie weet staat jouw foto binnenkort op onze fanpagina. En dat niet alleen! Naast dat jouw favoriete hond een plek krijgt in onze hall of fame, maak je ook nog eens kans op unieke en leuke prijzen! Dubbel zoveel reden om hond, samen met de overheerlijke hondensnacks, op beeld te zetten! 

Ben je een Bellofan en wil je niets missen? Volg ons dan ook op instagram daar delen we leuke nieuwtjes, aanbiedingen maar ook 

Natuurlijke hondensnacks van Bellobox

Onze boxen zitten bordenvol natuurlijke hondensnacks waar veel honden dol op zijn op deze pagina lees je de reviews van Bellobox verzameld met foto's van onze Bellofans. Zo zie je alle honden die genieten van onze natuurlijke hondensnacks in alle soorten en maten.

Bellofans fotoreview inzenden

Wil jij ook dat je hond in de picture wordt gezet? Maak een leuke foto van je viervoeter die heerlijk knaagt op een overheerlijke natuurlijke hondensnack. Vervolgens schrijf je een review waarin je jouw ervaring met Bellobox deelt. Wij delen vervolgens jouw review, in combinatie met de unieke foto. 

Maak de schare aan Bellofans groter! 

Natuurlijke hondensnacks, Bellobox ervaring

Wil jij kijken of jouw hond ook een Bellofan kan worden? Bekijk dan onze producten hier en bestel snel jouw bellobox wij hebben een passende box voor iedereen en mogelijk zien wij jouw hond snel terug op deze pagina. Weet je niet wat jouw hond lekker vindt? Probeer dan eens onze proeverij