Gezonde hond: hondensnacks met vacht

Gezonde hond: hondensnacks met vacht

Gezonde hond: hondensnacks met vacht

Bij het kopen van hondensnacks wil je als eigenaar graag het beste voor je hond. De snacks moeten gezond en natuurlijk zijn, maar bovenal erg smaakvol. Die zoektocht naar de perfecte gezonde en natuurlijke hondensnack is niet altijd even makkelijk. Wij bij Bellobox maken het makkelijk om je hond verantwoordelijk te verwennen, zowel met samengestelde boxen als losse verpakkingen.

Wat zijn hondensnacks met vacht?

Wat zijn hondensnacks met vacht

Steeds vaker krijgen we van hondeneigenaren de vraag naar hondensnacks met vacht. We hebben ons assortiment dan ook kortgeleden aangevuld met een variatie aan harige natuurlijke snacks.

Zoals iedere snack in ons assortiment zijn hondensnacks met vacht geheel natuurlijk. Ze bestaan uit één ingredient: de huid van een dier. Bij het maken van bijvoorbeeld gedroogde kophuid worden de haren aan de buitenzijde van een snack verwijderd. Soms worden ze zelfs ook van de buitenste huidlaag ontdaan. Hondensnacks met vacht worden - met vacht en al - langzaam gedroogd om te garanderen dat de vacht intact blijft.

We spreken hier dan van oren, kophuid en gewone huid. We hebben van iedere variant een variatie aan diersoorten in ons assortiment

Zijn hondensnacks met vacht gezond?

Al klinkt het niet heel smakelijk, hondensnacks met vacht zijn ontzettend gezond voor je hond. Haren spelen in het dieet van een hond een vergelijkbare rol aan vezels in ons eten. Het verteringsstelsel van honden en katten heeft baat bij een klein aandeel aan vacht om goed te functioneren.

De vacht is dus absoluut geschikt om mee opgegeten te worden. Echter zullen er ook honden zijn die vooral genieten van het verwijderen van het haar. Dit is te verklaren, doordat honden van een grote prooi nooit alle vacht zouden consumeren. Veel honden eten vacht met liefde op, anderen hoeven er echter niets van te weten.

Ook zorgt het haar op een taaie kauwsnack voor zachte schuring op het tandglazuur. Natuurlijke kauwsnacks met vacht, zoals hertenkophuid of paardenoren met vacht, kunnen dus bijdragen aan een schoon hondengebit!

Hondensnacks met vacht bij Bellobox

Hondensnacks met vacht bij Bellobox

In ons assortiment vind je een breed scala aan hondensnacks met vacht. In bijna iedere Bellobox kan een harige snack gevonden worden. De puppybox en de hypoallergene doorbijtersbox bevatten ze altijd. Ook zijn konijnenoren met vacht los bestellen als Box Booster.

Gezien veel mensen de harige snacks herkenbaar vinden en daarom wat onsmakelijk of zielig, houden we ons nog een beetje in. Zouden jullie graag vaker snacks met vacht in je Bellobox? Vertel ons dat dan vooral in een reactie onder deze blogpost!

Heb je wensen voor extra snacks met vacht (of juist absoluut geen harigheid), dan ben je welkom een opmerking achter te laten bij je bestelling. We passen de box graag aan jullie wensen aan!

Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden eerst nagekeken voor ze worden geplaatst