Kerstcadeau voor de hond: verwennen en vermaken

Kerstcadeau voor de hond: verwennen en vermaken

De feestdagen kruipen al snel dichterbij, dus het wordt tijd om kerstcadeaus in te slaan. In deze koude maanden geniet het hele gezin geniet van heerlijk eten en gezelligheid. Daar horen onze honden natuurlijk ook bij. Onder de kerstboom mag voor de hond dan ook geen cadeau ontbreken.

Ieder jaar brengen we vier themaboxen uit, passend bij het seizoen. Een box vol natuurlijke hondensnoepjes, gezonde kauwsnacks en twee themagerelateerde items. Eerder deze week lanceerde wij de laatste box van het jaar: de kerstbox.

Verwennen en vermaken met het hondenspeelgoed in de kerstbox

Dit jaar bevat onze kerstbox een plushe voerpuzzel voor de verandering ook een decoratief item. Voor aan de mantel van je openhaard of elders tussen de kerstversiering hebben we een kerstsok toegevoegd. Hier kun je alle kleine kerstcadeaus voor je hond in kwijt!

Nu zul je misschien denken: daar heeft mijn hond toch niet aan? Wij zouden bellobox niet zijn als we daar niet over nagedacht hadden.

Nu de dagen guur, kort en koud zijn zul je hoogstwaarschijnlijk minder tijd buiten besteden. Om je hond dan toch voldoende te vermaken, kun je zijn neus aan het werk zetten. Daar komt naast de plushe voerpuzzel ook de kerstsok bij van pas. Alle vouwen en gleuven kunnen worden gevuld met gezonde hondensnoepjes uit de themabox. Het midden van de sok kan worden gevuld met papiersnippers en snacks, voor een extra uitdaging.

Zo zie je maar weer, met wat extra nadenken haal je meer vreugd uit alles om je heen. Geniet van de feestdagen en vooral van al het heerlijke eten!

Wil je ook een themabox bestellen?

Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden eerst nagekeken voor ze worden geplaatst