Nieuws: Hypo-allergene doorbijtersbox

Nieuws: Hypo-allergene doorbijtersbox

Nieuws: Hypo-allergene doorbijtersbox

Februari is de maand van het gebit. Daar doen wij natuurlijk graag aan mee! Met de introductie van onze nieuwe hypo-allergene doorbijtersbox kunnen wij nu nog meer honden voorzien van gezonde kauwsnacks waarmee de tanden op heerlijke en natuurlijke wijze worden gepoetst.

Eind vorig jaar introduceerden wij al twee formaten van de doorbijtersbox, boordevol natuurlijke kauwsnacks om je honden uren te vermaken en hun tanden schoon te houden. Een doos vol kophuid en andere stukken taai vlees, waar zelfs de echte doorbijters lang zoet mee zijn.

Maar niet iedereen kon hier gebruik van maken. Veel kauwsnacks zijn gemaakt van rundvlees, een van de twee meestvoorkomende allergenen voor honden. Deze vind je ook terug in onze standaard doorbijtersboxen. We ontvingen echter steeds vaker de vraag naar een doorbijtersbox geschikt voor honden met een intolerantie voor rund en kip. Kip gebruiken we in een dergelijke box niet, omdat er van kip geen harde en taaie snacks worden gemaakt, maar het scala aan kauwsnacks gemaakt van rund is erg breed. Het was dan ook zeker even flink puzzelen om voldoende variatie te vinden zonder rund te gebruiken. Maar we kunnen met trots zeggen dat het ons is gelukt!

Ons assortiment bevatte al vier boxen geschikt voor honden met een specifieke intolerantie:

  • een kip box
  • een rund box
  • een vis box
  • een hypoallergene box zonder kip, rund en varken

Echter zijn deze boxen gevuld met een variatie aan structuren en formaten snacks zonder dat de focus op langdurig kauwplezier ligt. Het werd dus hoog tijd om een nieuwe doorbijtersbox te ontwerpen.

 

We introduceren daarom deze week de hypo-allergene doorbijtersbox. Een box boordevol kauwsnacks van onder andere hert, kameel en konijn, waar de gevoelige hond uren van kan genieten. We kozen diersoorten waar de gemiddelde hond niet vaak aan is blootgesteld, waardoor in veel gevallen een intolerantie voor de eiwitten van deze vleessoort niet is ontwikkeld.

 

Daarnaast vind je in deze boxen zoals altijd ook geen gluten, granen en varkensvlees en zijn alle snacks 100% natuurlijk.

Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden eerst nagekeken voor ze worden geplaatst