Nieuws: Limited edition Themabox – Voorjaars Editie

Nieuws: Limited edition Themabox – Voorjaars Editie


Al lijkt het er de laatste week niet op, het is al een tijdje voorjaar in Nederland dus hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt om een nieuwe box te introduceren, namelijk onze éérste Thema Box in een reeks nieuwe boxen.

En zo creatief als wij zijn, bedachten we de voorjaarsbox. Een (h)eerlijke box vol natuurlijke snacks en twee leuke thema items. Deze box is daardoor voor elke hond een echt cadeautje. Maar Bellobox zou Bellobox niet zijn als wij niet net wat verder zouden gaan, daarom is het mogelijk om de voorjaarsbox extra uit te breiden met een doorbijtersupdate.

De doorbijtersupdate voegt nog meer heerlijke kauwnacks toe aan de toch al rijk gevulde box waardoor deze ook leuk is voor de fanatieke kauwers.

Deze box is er in gelimiteerde opgave en is vanaf nu te koop voor € 29,99 en met 10 euro extra is de box uit te breiden met onze extra kauwsnacks.

Mocht je komend jaar de gehele collectie aan themaboxen willen ontvangen? Kijk dan eens naar het abonnement waarbij wij voor €99,- (€129,- met doorbijtersupdate) ook de zomerbox, de najaarsbox en de feestdagen box zullen opsturen. Waarbij de najaarsbox voor dierendag in huis zal zijn!

Bekijk de voorjaarsbox

Bekijk hieronder het filmpje van Leoni waarin zij de voorjaarsbox aan jullie voorstelt. 

Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden eerst nagekeken voor ze worden geplaatst