Nieuws: Vier nieuwe Belloboxen

Nieuws: Vier nieuwe Belloboxen

Voorheen hadden wij bij Bellobox een relatief kleine variatie aan boxen vol natuurlijke hondensnacks. Al was het assortiment niet reuze, groot en klein kon een passende box vinden, pups hadden een eigen variant en ook alle honden met een allergie werden (wanneer de hypo-allergene boxen niet passend waren) zo nodig zelfs ook persoonlijk geholpen.

De afgelopen maanden zijn er echter vele verzoeken binnengekomen, en sommige verzoeken kwamen keer op keer opnieuw binnen. Met dierendag in ons achterhoofd hebben we dan ook deze zomer flink gebrainstormd en hebben we als team de pootjes ineengeslagen om vier nieuwe boxen te introduceren, speciaal voor onze fans!

Al deze boxen zijn 100% natuurlijk en vrij van granen en gluten. Ze bevatten een brede reeks aan diersoorten, waardoor je hond lekker kan variëren en zelfs tijdens het snacken een breed scala aan voedingsstoffen binnenkrijgt!

Ben je benieuwd geworden, lees dan gauw verder of bezoek meteen onze productpagina.

Nieuws: Vier nieuwe Belloboxen

 

DOORBIJTERSBOX NORMAAL & XL

Eerder deze zomer introduceerden wij al de doorbijtersbox. Een grote doos vol met de meest harde en taaie snacks voor de echte krachtpatsers.

Sommige van deze snacks zijn echter erg groot. De box is daardoor zeker het geld dubbel en dwars waard, maar voor de kleinere powerkauwers die liever hun half opgeknabbelde knaagstaaf niet omruilen, waren deze producten wat minder geschikt.

De originele box is dan ook omgedoopt tot ‘Doorbijtersbox XL en we introduceren vandaag de vernieuwde ‘Doorbijtersbox met middelgrote snacks van dezelfde stevige kwaliteit. Deze is daarmee dan ook iets meer voordelig.

De Duitse Herder, Rottweiler, Boerboele en Amerikaanse Stafford zullen de XL variant het meest waarderen, terwijl de Bull Terriër en Staffordshire Bull Terriër beter de standaard variant kunnen bestellen.

Voel je vrij zelf te kiezen welke box het beste bij jouw hond past. Op de productpagina zelf vind je duidelijke uitleg van de inhoud. De snacks van de XL box zijn namelijk erg groot en kunnen wel eens te veel van het goede zijn. We houden daarbij een gezonde ontlasting en goed gewicht in ons achterhoofd!

 

Bellobox Vis

Something smells fishy! Na het introduceren van de Doorbijtersbox is een doos vol gedroogde vis de meest verzochte variant!

Een hele box vol visjes… Ruikt voor de baas wellicht wat minder lekker, maar de gemiddelde hond zal er juist extra van smullen. Zoals je van ons gewend bent is ook deze box zonder onverwachte toevoegingen. Naast exact weten wat je voert, is de box dus ook uitermate geschikt voor honden die vele eiwitbronnen (zoals kip, rund, of lam) niet verdragen kunnen.

Van zalm tot sprot en van haring tot kabeljauw, er zwemt heel wat moois rond in deze box. Er is bewust gekozen grotendeels vissoorten te kiezen die weinig zware metalen opbouwen in hun lichaam en juist veel gezonde omega 3 vetzuren bevatten. Goed voor de gewrichten en een zachte glanzende vacht zijn deze snacks dus zeker ook.

De formaten van snacks in deze box lopen ver uiteen, maar ook de grotere snacks zijn voor de kleinere hond goed te kauwen, of eventueel door te breken mocht men een minder grote hap willen voeren!

 

bellobox Senior

Ook op de oude dag mag men goed genieten! Als je het ons vraagt, net een beetje meer ;) Een box met natuurlijke hondensnacks voor de senioren mocht dus absoluut niet ontbreken.

De snacks in deze box zijn samengesteld voor oudere honden en honden met minder kauwbehoefte.

De snacks zijn relatief zacht, het tegenovergestelde van de doorbijtersbox dus, en ook zitten er wat kleinere hapjes bij. Dit is perfect voor senioren, omdat deze vaak meerdere tanden missen of wat oncomfortabel in de bek kunnen zijn. Daarnaast bestaan er natuurlijk honden, die helemaal geen zin hebben moeite te doen om een snack te eten!

Mochten de snacks in de box nu te groot of te klein zijn voor uw specifieke senior? Neem dan even contact met ons op zodat wij de box naar wens kunnen aanpassen.

 

Bellobox xs

Eindelijk hebben we dan ook een box voor de allerkleinsten onder ons! Heb jij een chihuahua, een dwergkees, of een yorkshire terriër? Alle toy rassen kunnen nu ook een perfecte box natuurlijke hondensnacks thuisgeleverd zijn.

Alle snacks in deze box zijn klein van formaat en niet te hard of taai om te kauwen.

Kleinere hondjes? Dat betekent een kleiner prijsje! Maar dat laat aan variatie niet ontbreken. Diersoort en textuur zijn anders in iedere snack, zo houdt men het knagen keer op keer een moment om te genieten!

Vergeet echter niet, dat we ook een small box verkopen. Valt je hond net boven de toy categorie, vergelijk deze boxen dan even met elkaar!

Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden eerst nagekeken voor ze worden geplaatst