Eet jouw hond de juiste hondenstacks?

Ontdek de 5 redenen waarom duizenden baasjes overstappen op Bellobox

Steeds meer baasjes stappen over van hondensnacks uit de supermarkt naar hondensnacks die zijn afgestemd op behoeften. Maar waarom eigenlijk?

8 februari 2023 - leestijd: 5 minuten

1. Lekkere, natuurlijke snacks

Als jouw hond veel snacks eet, dan kan dit leiden tot diarree, braken en overgewicht. De boosdoener? De onnatuurlijke toevoegingen die in vele hondensnacks zitten. Denk aan e-nummers, smaakversterkers, granen of in sommige gevallen veel toegevoegde suikers. Dit komt doordat honden niet zijn gemaakt om onnatuurlijke toevoegingen te verteren.

Gelukkig kan je met 100% natuurlijke snacks van Bellobox de gezondheid juist verbeteren. En je hond zal er ook meer van genieten!

2. Bellobox is perfect voor flinke kauwers

De ene hond kauwt meer dan de ander. Maar elke hond kauwt om te ontspannen én de tanden te reinigen. Snacks met extra suikers verstoren dit proces. Daarom is het kiezen van gezonde snacks heel belangrijk.

Als je een flinke kauwer hebt, dan merk je dat de snacks snel op zijn. Bij Bellobox word je altijd voorzien van genoeg snacks waar elke hond een poosje zoet mee is. Wel zo fijn, toch?

3. Bellobox is afgestemd op jouw hond

Eet jouw hond de juiste hondenstacks?

Iedere hond heeft andere snack voorkeuren. Een herder kauwt liever grote, harde snacks terwijl een terrier juist kleine snacks wilt. Veel snacks houden geen rekening met deze behoeften.

Daarom biedt Bellobox verschillende boxen aan. Zo zijn er boxen met fijne, kleine snacks en boxen met grote, harde snacks.

Heeft jouw hond ook een kippen-, runder-, of varkenallergie? Met onze hypoallergene hondensnacks blijft jouw hond vrij van maag- en darmklachten!

4. Snel en makkelijk

Elke box zit vol variatie met beloningssnacks, kauw snacks en tussendoortjes. En jouw box wordt binnen 1 tot 3 werkdagen gratis thuisbezorgd in Nederland. Zo heb je direct alles in huis en hoeft je niks zelf uit te zoeken.

En heb je liever eenmalige of maandelijkse levering? Bij Bellobox bepaal je het helemaal zelf!

5. Goedgekeurd door ons smaakpanel

Alle Bellobox snacks zijn grondig getest door ons smaakpanel: Kaya de Duitse herder en Dave de jonge reu. Zo is jouw hond verzekerd van gezonde, lekkere snacks.

”Ieder snackmoment hoort een feestje te zijn”, zeggen wij altijd. Want wij willen, net als jij, het beste voor jouw hond.

Nog een leuk feitje? Wij zijn versturen alle boxen lokaal vanuit onze boerderij in Den Haag!

Dit zeggen baasjes over Bellobox

Honden en hun baasjes zijn gek op Bellobox

Onze hond sloopt graag de Bellobox

Onze hond is gek op jullie producten, zodra hij ruikt dat de postbode de Bellobox heeft afgeleverd begin hij al te kwijlen. Het liefste maakt hij de doos zelf kapot, om zijn snacks eruit te halen. Hij eet al jullie snacks en hondensnoepjes erg graag, de Bellobox is een enorm succes bij onze Rico.

- Carlijn

Jack is blij met de natuurlijke producten

Onze hond, Jack, is niet zo'n kauwbotten fan. Daarom viel de keuze op natuurlijke producten. Voordat de box open was, zat Jack er al bij. Eenmaal de box open, pakt hij gelijk een bot uit de box. Een groot succes.

- Jack

Ontdek welke box past bij jouw hond

Zeg vaarwel tegen ongezonde hondensnacks en laat jouw hond kennis maken met 100% natuurlijke snacks.


🐕 Hondensnacks zonder toevoegingen
🚚 Gratis bezorging in Nederland
🙌 Gratis advies met de Boxwijzer
⭐️ Gemiddeld 5 sterren op Google Reviews

Zoek een Bellobox uit