Goede doelen die Bellobox steunt

Stichting DierenLot

Heel veel dieren leiden een beroerd bestaan; ook in Nederland. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld of zonder pardon op straat gezet en aan hun lot overgelaten. Helemaal alleen moeten ze dan op zoek naar wat voedsel en een veilige plek om te schuilen. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil hen graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om de kleine dierenhulporganisaties te steunen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een opvangcentrum, dierenasiel of dierenambulanceorganisatie. Zij hebben meestal geld nodig voor het betalen van verbouwingen, aanschaffen van materieel, het uitvoeren van operaties of vergoeden van medicijnen. Maar ook het transport van de dieren kost veel geld. Dierenambulanceorganisatie rijden vaak rond met eigen privé auto’s of ambulances die wat betreft onderhoud te duur zijn om rijdend te houden. Vaak zijn het oude auto’s. De kosten van reparaties zijn dan vaak erg hoog. Voor deze organisaties wil Stichting DierenLot hulp bieden! Door gratis onze eigen DierenLot dierenambulances uit te lenen. Zodat de oude en dure ambulances en busjes vervangen kunnen worden en er nog beter gewerkt kan worden. Maar ook helpt DierenLot bij andere kosten. Zo helpen wij bij het aanschaffen van nieuwe hokken, bij dierenartskosten en met het uitgeven van diervoer en andere materialen.
Ga naar de website

KNGF Geleidehonden

KNGF Geleidehonden leidt honden op tot geleidehond voor mensen met een visuele beperking, maar ook als autismegeleidehond voor kinderen met autisme, assistentiehonden voor mensen met in een rolstoel en buddyhonden voor personen met een posttraumatische stressstoornis. Opgericht in 1935 en inmiddels zijn er duizenden honden afgeleverd als geleidehond aan hun hulpbehoevende baas.
Ga naar de website

Bello steunt

Naast de 2 grote goede doelen die wij steunen, is het ook mogelijk om aan 12 kleinere en minder bekende organisaties te schenken, dit noemen wij Bello steunt. Met Bello steunt staat elke maand een ander goed doel in het middelpunt van onze belangstelling. Wij gaan dan die maand langs bij het goede doel om daar te kijken wat het goede doel doet en hoe Bellobox dit goede doel ondersteunt. Hiervan maken wij een reportage en dit delen wij met u als donateur.

U als klant heeft de mogelijkheid om een goed doel aan te dragen. De organisaties die in aanmerking komen dient zich bezig te houden met honden of dieren in welke hoedanigheid dan ook. Indien er meer

Om een goed doel aan te dragen vragen wij u om met ons contact op te nemen of een mailtje te sturen naar info@bellobox.nl