Trainers

Trainers zijn een essentieel onderdeel van het Bellobox assortiment en fungeren als een uitstekend hulpmiddel voor hondentraining en gedragsverbetering. Deze hondensnacks zijn niet alleen heerlijk, maar ook nuttig bij het aanleren van nieuwe commando's en het belonen van goed gedrag.

De trainers zijn klein van formaat, wat betekent dat ze snel kunnen worden geconsumeerd en geen verstoring vormen voor de trainingssessie. Ze zijn ideaal voor frequent gebruik tijdens trainingssessies, omdat ze je hond gemotiveerd en gefocust houden zonder zijn eetlust te bederven.

Bovendien zijn onze trainers gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn ze vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveermiddelen. Dit betekent dat ze niet alleen een effectieve beloning zijn, maar ook een gezonde keuze voor je hond.

Of je nu bezig bent met basis gehoorzaamheidstraining, agility-training of gewoon je hond wilt belonen voor zijn goede gedrag, onze trainers zijn de perfecte keuze. Met verschillende smaken om uit te kiezen, vind je zeker iets dat bij de smaak van jouw hond past.

Kenmerken van Trainers

Typische kenmerkenken van deze snacks zijn:

Geschikt voor spellen

Geschikt voor het gebruik in hondenspellen zoals onze braingames

Klein

Kleine snacks die te gebruiken zijn als kleine tussendoortjes of om mee te trainen

Vleesblokjes (100g)

100% natuurlijke vleesblokjes in de volgende smaken:  Rund Kip Ee...

Bekijk de Vleesblokjes (100g)

Runderlong blokjes (100g)

(100gram) Runderlong blokjes. Deze net iets grotere variant van de...

Bekijk de Runderlong blokjes (100g)

Geitenlongblokjes (100g)

Onze gedroogde Geitenlongblokjes zijn een mooie 100% natuurlijke s...

Bekijk de Geitenlongblokjes (100g)

Hertenlongblokjes (100g)

Onze gedroogde Hertenlongblokjes zijn een mooie 100% natuurlijke s...

Bekijk de Hertenlongblokjes (100g)

Zalmsnacks (175g)

(175gram) Zalmsnacks. Deze 100% natuurlijke snack voor kan komen i...

Bekijk de Zalmsnacks (175g)

Konijnenlong blokjes (100gr)

Hondensnack - konijnenlong blokjes Blokjes gemaakt van 100% konijn...

Bekijk de Konijnenlong blokjes (100gr)

Veelgestelde vragen over Trainers

Trainers zijn kleine, gemakkelijk te consumeren hondensnacks die vaak gebruikt worden als beloningen tijdens trainingssessies. Ze zijn ontworpen om snel geconsumeerd te worden, zodat de training zonder veel onderbreking kan doorgaan.

Ja, onze trainers zijn 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen. Ze zijn een gezonde manier om je hond te belonen en zijn motivatie hoog te houden tijdens de training.

Trainers zijn geschikt voor alle soorten training, van basis gehoorzaamheidstraining tot meer geavanceerde training zoals agility of flyball. Ze kunnen ook worden gebruikt om goed gedrag te belonen buiten formele trainingssessies om.

Ja, onze trainers zijn geschikt voor honden van alle rassen, maten en leeftijden. Ze zijn klein en gemakkelijk te kauwen, dus ze zijn ook geschikt voor puppy's en oudere honden.

Het aantal trainers dat je je hond kunt geven, hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte en het activiteitsniveau van je hond. Over het algemeen is het goed om in gedachten te houden dat snacks, waaronder trainers, niet meer dan 10% van de dagelijkse calorie-inname van je hond mogen uitmaken.

Onze trainers zijn 100% natuurlijk en bevatten geen bekende allergenen. Echter, elke hond is anders en het is altijd mogelijk dat individuele honden allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten. Als je hond een allergische reactie vertoont na het eten van onze trainers, stop dan met het geven van de trainers en raadpleeg een dierenarts.