Hypoallergene hondensnacks

  Hypoallergene hondensnacks zijn speciaal gemaakt voor honden die een voedselallergie of -intolerantie hebben. In deze lekkere tussendoortjes of kauwkluiven zitten slechts eiwitten uit één dierlijke bron. Hiermee verklein je de kans op een allergische reactie van je hond. Over het algemeen zijn bepaalde eiwitten vaker de boosdoener van een allergie dan andere. In veel normale snacks zitten eiwitten uit rund, kip en varken of granen en gluten. Als je hond allergisch is voor één van deze eiwitten is dát eiwit het allergeen. Hondenkoekjes zonder eiwit van populaire ingrediënten en hypoallergeen vlees zijn dan de oplossing.
  Het kan nare gevolgen hebben als je hond niet tegen één van deze meest gebruikte eiwitten kan. Het kan de gezondheid in gevaar brengen en je hond kan zich minder vrolijk voelen. Symptomen als jeuk, diarree of roos kunnen gaan opspelen. Dit is uiteraard voor je hond erg vervelend, maar ook voor jou als eigenaar is het niet fijn.
  Hypoallergene hondensnacks zijn in deze situaties een mooie oplossing. Deze bevatten namelijk eiwitten uit (slechts) één dierlijke bron waar het merendeel van de honden niet allergisch voor is. Er is wetenschappelijk onderzoek gedaan naar verschillende eiwitten. Waar kip en rund bij onze trouwe viervoeters de meeste allergische reacties veroorzaken, leiden eiwitten van hert, kangoeroe of eend juist vrijwel nooit tot klachten. Zo kan jouw hond dus toch lekker en verantwoord snacken met hypoallergene hondensnacks. Belangrijk is wel dat je blijft luisteren naar het advies van de dierenarts.

   

  De Bellobox met hypoallergene hondensnacks

  Heeft jouw hond een allergie of een intolerantie? Dan heeft Bellobox ook voor hem of haar een mooie box met lekkere hypoallergene hondensnacks. Dit zijn hondenkoekjes zonder eiwit van schadelijke dierlijke ingrediënten. Een tussendoortje, een kauwkluif of een smakelijke beloning: jouw hond mag en kan lekker verwend worden! De snacks in de Bellobox zijn vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarbij wordt de Bellobox milieuvriendelijk verpakt en gratis thuisbezorgd.

  Hypoallergene dieetsnacks voor jouw hond

  Als jouw hond een voedselallergie of -intolerantie heeft dan doe je er goed aan om je trouwe viervoeter een speciaal hypoallergeen dieet hiervoor aan te meten. Dit kun je het beste doen in overleg met de dierenarts. Bellobox heeft voor het hypoallergeen dieet van je hond een prachtig assortiment. Perfect voor als jouw hond een kipallergie, rundallergie, varkensallergie of gluten- of granenallergie heeft.

  Zo kun je kiezen voor een Bellobox die speciaal is gemaakt voor honden die allergisch zijn voor veelvoorkomende ingrediënten in hondensnacks. Deze ingrediënten zitten niet in de hypoallergene hondensnacks en het anti-allergievoer uit deze Bellobox, waardoor deze veilig te eten zijn. Hierin zitten uitsluitend producten die allergische reacties verkleinen, zoals hertenvleesblokjes of glutenvrije koekjes.
   

  Een geweldige traktatie

  Deze box is daarmee de ideale traktatie voor elke hond. Groot of klein: allergische reacties op hondensnacks zijn uitermate vervelend. Het is juist de bedoeling dat jouw hond lekker kan genieten van het tussendoortje of van de kauwkluif. Met het verantwoorde dieet van hypoallergene hondensnacks weet jij vrijwel zeker dat jouw hond zonder problemen kan snacken. Ook kun je de dieetsnacks voor je hond gebruiken als beloning. Jij en je hond kunnen lekker je gang gaan, doordat wij met zorg dit pakket met dieetsnacks hebben samengesteld.
   

  Keuze uit drie pakketten met hypoallergene snacks

  Sommige honden hebben een allergie of intolerantie voor een bepaald soort voedsel. Speciaal voor deze honden heeft Bellobox een drietal pakketten ingericht. Deze zijn gericht op honden die allergisch zijn voor rund of varken, voor kip of varken of voor alle drie deze ingrediënten. Ook als je hond een granenallergie of glutenallergie heeft, passen deze boxen perfect: al deze boxen bevatten hondensnacks zonder granen en gluten. Zo weet je zeker dat jouw hond hypoallergeen vlees binnenkrijgt.
   

  Hypoallergene honden

  Als jij zelf last hebt van een allergie voor honden maar je wilt wel graag in het bijzijn van honden kunnen zijn, dan kun je kijken naar hypoallergene honden. Hieronder vallen verschillende rassen. Deze honden verliezen weinig haar. Dat is namelijk de voornaamste reden dat mensen allergisch zijn. Of deze viervoeters originele hondensnacks of hypoallergene hondensnacks behoeven hangt af van de hond zelf.

   

  De eenvoud van BelloBox

  Het geeft uiteraard een fijn gevoel als jij je hond eens even lekker kan verwennen met hypoallergene snacks, zoals tussendoortjes, beloningen of kauwkluiven. Je kunt dan hondenkoekjes zonder eiwit van schadelijke ingrediënten bestellen. Bellobox heeft speciaal voor honden met een allergie of intolerantie een pakket samengesteld. Zo hoef je niet meer te stressen over symptomen die zich voor kunnen doen bij je hond. Daarnaast bieden we je de eenvoud van Bellobox.

  Wat die precies inhoudt? Je kunt kiezen uit een breed assortiment boxen: voor elke hond, groot of klein en allergisch of niet, zit er wel een passende box bij. Deze boxen worden milieuvriendelijk verpakt en ook nog eens gratis thuisbezorgd, ook bij maandelijkse bezorging.

  U kunt bij uw bestelling kiezen of u een goed doel wilt steunen waarvoor wij ons inzetten. Het welzijn van honden en dieren in het algemeen is voor ons heel belangrijk. Daarom snappen wij ook dat hondensnacks een verlichting zijn van stressmomenten voor zowel hond als baasje. Het grootste voordeel van de Bellobox is toch wel het plezier dat uw hond ervaart als hij of zij geniet van een welverdiende (en gezonde) snack of kauwkluif die ook nog eens hypoallergeen is.

   

  Bestel direct een Bellobox

  Ook honden met een allergie mogen en kunnen verwend worden! Bij Bellobox hebben we nu ook speciale (hypoallergeen) boxen boordevol hondensnacks die gebruikt kunnen worden als beloning, tussendoortje of kauwkluif voor honden met een voedingsallergie, intolerantie of met een hypoallergeen dieet. Bellobox biedt een kipbox, rundbox en hypoallergene box, alle drie met natuurlijk producten, vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Er is dus altijd een Bellobox die past bij uw hond. De Bellobox wordt verzonden in een milieuvriendelijke verpakking en gratis thuisbezorgd. Verwen uw hond, bestel de Bellobox en steun daarmee tegelijk een goed doel naar keuze. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 06 29 20 26 96 of info@bellobox.nl. Wij helpen je graag!

  populaire zoekopdrachten: