Gezonde hond: verkoelende hondensnacks voor de zomer

Gezonde hond: verkoelende hondensnacks voor de zomer

Gezonde hond: verkoelende hondensnacks voor de zomer

Het gras is geel, de ventilatoren draaien overuren en we zitten weer gezellig op het terras: het is weer zomer. En wat voor één! Met warmere temperaturen dan ooit tevoren is verkoeling voor de hond van uiterst belang. Bij Bellobox hebben daar natuurlijk meerdere oplossingen voor in het assortiment!

Recepten: hondenijsjes

Recepten: hondenijsjes 1

Kort na het oprichten van Bellobox deelden wij vier recepten voor heerlijke hondenijsjes. Hiervoor zijn geen dure poedermengsels benodigd, je kunt van gezonde ingrediënten heel gemakkelijk zelf een verkoelende snack voor je hond maken! Wat water en kleine snacks uit onze beloningsbox zijn al voldoende om een heerlijk hondenijsje te maken. Je vindt de recepten hier.

Nieuw in ons assortiment: likmatten

Nieuw in ons assortiment: likmatten

Deze zomer, inmiddels twee jaar later, hebben we een breed assortiment aan producten waarmee jouw favoriete Bellobox kan worden aangevuld: onze box Boosters. Zo vind je naast een scala aan kauwsnacks bijvoorbeeld ook biologisch afbreekbare poepzakjes, tekentangen en snuffelmatten.

Wat echt niet mocht ontbreken is een likmat: een flexibele siliconen mat met verschillende structuren, die gevuld kan worden met smeerbaar of vloeibaar lekkers. Natuurlijk kozen we een mat met sterke zuignappen, zodat deze stevig op zijn plaats blijft liggen en zelfs aan gladde tegelmuren kan worden bevestigd. 

Likmat voorbereiden

Likmat voorbereiden

Een likmat klaarmaken voor je hond is een simpel proces. Iedere vorm van vloeibare of smeerbare voeding kan worden verdeeld over de mat. Vervolgens kan de likmat direct worden aangeboden, maar ook worden ingevroren om extra uitdaging te creëren.

Recept ideeen:

  • geitenmelk met blauwe bessen of frambozen, geblenderd of geprakt met een vork
  • koudgeperste brokken, geweld in warm water en gemengd tot een pasta
  • natvoer of kvv, geprakt met water voor gemakkelijke verdeling

Iedere likmat kan als topper worden bedekt met heerlijke trainers uit je Bellobox, zoals zalm trainers of lams longblokjes uit onze Beloningsbox!

Wat is jouw favoriete likmat recept? Deel hem in een reactie!

 

1 Reageer

  • Monique
    Nov 24, 2022

    Watermeloen yoghurt en pindakaas (1 lepel) beenderen en uitsmeren. Ook lekker als ijsje!

Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden eerst nagekeken voor ze worden geplaatst