Hypoallergene hondensnacks

Hypoallergene hondensnacks

Voedselovergevoeligheid is een veelvoorkomend probleem bij honden van alle rassen en leeftijden. Dierenarts Lisanne schreef al eerder een blog over voedingsintoleranties en -allergieën met alle ins en outs over symptomen, oorzaken en manieren om ermee om te gaan. Bij voedingsintoleranties is hypoallergene hondenvoeding een vereiste, maar gezonde hypoallergene hondensnacks zijn vaak lastig te verkrijgen. Laten wij daar nu net expert in zijn! ;)

Hypoallergene hondenvoeding en -snacks

Voedingsintoleranties en -allergieën bij de hond zijn lastig vast te stellen en vereisen vaak een uitgebreid eliminatiedieet waarbij stap voor stap verscheidene ingrediënten worden uitgesloten. Hierdoor vraagt een allergie of intolerantie bij de hond voor speciale voeding en geschikte hondensnacks passend in het eliminatiedieet, om jeuk en andere klachten onder controle te krijgen.

Het vinden van geschikte hypoallergene snacks voor jouw hond op basis van één enkel ingrediënt kan helaas lastig zijn. Gepaste snacks zijn naast de basisvoeding van uiterst belang om uit te vinden welk eiwit een probleem vormt. Wanneer de intolerantie of allergie bekend is, zijn natuurlijke snacks op basis van één enkel ingrediënt ideaal om te garanderen dat je hond geen last krijgt van zijn voedingsovergevoeligheid.

 Het beste voor jouw hond

Het motto van Bellobox is ‘Alleen het beste voor jouw hond.’ Voor iedere hond betekent dit iets anders. Helaas betekent dit voor sommige honden dat bepaalde ingrediënten voor altijd moeten worden uitgesloten. Maar niet getreurd, wij hebben een breed assortiment aan natuurlijke snacks op basis van unieke vleessoorten, verdeeld over zeven hypoallergene boxen! Zoals al onze andere boxen bevatten deze snacks geen granen of andere plantaardige toevoegingen en bestaan ze uit één enkel ingrediënt. De verschillende snacks zijn afzonderlijk verpakt en duidelijk gelabeld, om kruisbesmetting te voorkomen.

Onze hypoallergene boxen:

 • 1. De hypoallergene bellobox
  Een box vol kauwsnacks, tussendoortjes en beloningssnacks, vrij van rund, kip en varken. Bevat onder meer: konijnenoren met vacht, hertenkophuid en lamsvleestrainers.
 • 2. De hypoallergene beloningsbox
  Een box vol beloningssnacks en breekbare vleesstrips, vrij van rund, kip en varken. Bevat onder meer: zalmtrainers, hertenvleesstrips en lamslongblokjes.
 • 3. De hypoallergene doorbijtersbox
  Een box vol kauwsnacks van verschillende formaten, voor langdurig kauwplezier. Bevat onder meer: kamelenkophuid, paardenneuzen en hertenoren.
 • 4. De Bellobox Rund
  Een box vol kauwsnacks, tussendoortjes en beloningssnacks enkel gemaakt van rundvlees. Bevat onder meer: runderkophuid, runderoren en runderpens.
 • 5. De Bellobox Kip
  Een box vol tussendoortjes en beloningssnacks enkel gemaakt van kippenvlees. Bevat onder meer: kippenborstfilet, kippenhartjes en kippenmaagjes.
 • 6. De Bellobox Vis
  Een box vol kauwsnacks, tussendoortjes en beloningssnacks enkel gemaakt van vis. Bevat onder meer: zalmhuid, scholletjes en haringsticks.
 • 7. De Bellobox Proeverij
  Een box vol kauwsnacks, tussendoortjes en beloningssnacks, vrij van rund, kip en varken. Deze box is iets voordeliger en is een ideale introductie aan Bellobox wanneer je een eerste bestelling plaatst. Bevat onder meer: konijnenoren, kalkoenvleesstrips en zalmhuid.

 

Mocht je specifieke wensen hebben bij het bestellen van hypoallergene snacks voor jouw hond, laat dan vooral een opmerking achter bij het afrekenen. Zo houden wij er rekening mee dat jouw hond veilig en zonder klachten kan genieten van heerlijke en gezonde snacks!

Eens per kwartaal lanceren wij een seizoensgebonden themabox. Ook deze box is te bestellen vol hypoallergene snacks voor jouw hond. Zo hoeven jij en je hond niets te missen.

1 Reageer

 • Rudi De Sutter
  Jun 22, 2023

  Nu ik bellobox.nl heb leren kennen ben ik de gelukkigste man die er bestaat. Nu ben ik overtuigd dat mijn Border Collie, Bless, de beste en gezondste voeding, snacks en beloningen krijgt. Bedankt bellobox voor de super gezondheid van mijn hondje Bless.

Laat een opmerking achter

Opmerkingen worden eerst nagekeken voor ze worden geplaatst