Anti-allergievoer voor je hond

  Speciaal samengesteld voor honden met een voedingsallergie, intolerantie of met een hypoallergeen dieet. Bellobox biedt een kipbox, visbox, rundbox en hypoallergene box alle 4 met natuurlijk producten, vrij van kleur, geur en smaakstoffen. Er is dus altijd een Bellobox die past bij jouw hond.

  bekijk voor honden met een voedingsallergie of intolerantie

  Als je hond een allergie heeft, dan is het aanschaffen van anti-allergievoer een echte aanrader. Bij Bellobox verkopen we speciale anti-allergenenboxen, zodat je hond kan genieten van heerlijke snacks en brokken die aansluiten op zijn of haar dieet. Zo hoef je niet langer langs speciaalzaken om geschikt voer voor je trouwe viervoeter te kopen. Laat jouw trouwe viervoeter genieten van lekkere, gezonde én duurzame snacks met een Bellobox!
   

  kies de ideale box voor jou hond

  Vul de Boxwijzer in!


  Met anti-allergievoer uit onze boxen verwen je je hond met heerlijke snacks
  De boxen met anti-allergievoer van Bellobox zijn speciaal bedoeld voor honden die een intolerantie, hypoallergeen dieet of voedselallergie hebben. Zo kies je uit een kipbox, visbox, rundbox of hypoallergenebox met natuurlijke producten. Dit voer is vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen en daarmee niet alleen erg lekker, maar ook nog eens gezond. Afhankelijk van het formaat, ras en gewicht van je hond kies je een box met anti-allergievoer die aansluit op de behoeften van jouw hond.
   

  Heb je vragen over onze (hypo)allergenenboxen? Neem dan contact op!
  Wil je een box met anti-allergievoer voor jouw hond bestellen? Bekijk dan onze productpagina en bestel direct jouw box. Wil je eerst meer weten over onze producten om er zeker van te zijn dat ze aansluiten op het dieet van je hond? Neem dan contact met ons op om je vragen te stellen. Je bereikt ons door te bellen naar 06 29 20 26 96 of een e-mail te sturen naar info@bellobox.nl.

  Onze samengestelde Hypoallergene snackboxen

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's