cadeau hond

  Net als dat wij mensen houden van het krijgen van cadeaus, vinden honden het ook heerlijk om zo nu en dan verwend te worden met een hondencadeau. Bij Bellobox vind je een breed assortiment aan natuurlijke hondensnacks, bijtspeelgoed, knuffels, voedingssupplementen en tal van andere producten die bevorderlijk zijn voor de gezondheid van je hond.

  Zoek een box die bij de jarige past

  Beloon je hond zo nu en dan met een heerlijke hondensnack, leuk hondenspeeltje of een van onze Belloboxen! 

  Waarom cadeau voor hond kopen? 

  Je hond verdient af en toe een beloning. Net als wij mensen vinden honden het leuk om verwend te worden met lekkere snacks of leuk speelgoed. Het versterkt de onderlinge band tussen het baasje en de hond en beloont de hond voor goed gedrag. 

  Spelen en kauwen zijn twee belangrijke aspecten voor de ontwikkeling en gezondheid van je hond. We willen graag dat de hond zich aanpast aan onze leefwijze. Toch is er altijd wat natuurlijk instinct, wat zo nu en dan even los komt en geuit moet worden. Kauwen en spelen horen bij dit natuurlijke gedrag. Wanneer je je viervoeter te weinig ruimte geeft om natuurlijk gedrag te vertonen, kunnen er op latere duur gedragsproblemen ontstaan. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Daarom is spelen ontzettend belangrijk. 

  Ook het kauwen op kauwsnacks is gezond voor je hond. Het  zorgt voor het vrijkomen van endorfine, wat stress verlagend werkt voor je trouwe viervoeter. Zo zal het dier rustiger handelen in nieuwe, onbekende situaties. 

  De Bellobox, het leukste kado voor hond

  De Bellobox is een unieke samenstelling aan heerlijke, 100% natuurlijke hondensnacks. Het is de ideale beloning voor je trouwe viervoeter. Naast dat het een heerlijke snack is voor de hond, is deze ook nog eens gezond. Het kauwen van snacks voor honden maakt niet alleen de tanden schoon, maar versterkt de kauwspieren en dient ook om stress te verminderen in onbekende situaties. 

  Waarom de Bellobox?

  • Natuurlijke en kwalitatieve producten;
  • Zorgvuldig geselecteerde snacks;
  • Speciaal voor diverse hondenrassen;
  • Een uniek cadeau voor de hond.

  Cadeaupakket hond

  Het leukste cadeau voor kerst, verjaardag of zomaar, vind je bij Bellobox. Net zoals wij mensen af en toe een cadeau verdienen, verdient je trouwe viervoeter ook een beloning. Met de Bellobox haal je een uniek en origineel cadeaupakket in huis. Een Box vol zachte knuffels, heerlijke hondensnacks en stevige bijtspeeltjes, daar word je hond gelukkig van. En jij als baasje uiteindelijk ook!

  Bij Bellobox vind je tal van unieke en betaalbare producten, speciaal gemaakt voor diverse hondenrassen en behoeften. Op deze manier weet je altijd zeker dat je het perfecte cadeautje voor je hond binnen haalt. 

  Maak een echt feestje voor jouw hond met onze leuke en lekkere producten!

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's