Glutenvrije hondenkoekjes

  Glutenvrije hondenkoekjes zijn er speciaal voor de honden die een allergie of intolerantie hebben voor gluten. Dierlijke eiwitten bevatten nooit gluten. Gluten zijn een groep eiwitten in granen. Deze bestaan uit glutenines en gliadines. Als jouw hond een allergie heeft voor gluten dan is hij of zij intolerant voor gliadines. Dit kan nare gevolgen met zich meebrengen. Glutenvrije hondenkoekjes beschikken niet over deze ingrediënten en zijn daarom veilig om lekker van te genieten. Deze lekkere snacks zijn met zorg gemaakt en reduceren de symptomen van deze allergie drastisch.

  Geen last van een allergie door glutenvrije hondenkoekjes

  Door het gebruiken van glutenvrije hondenkoekjes zorg jij ervoor dat je trouwe viervoeter geen last meer heeft van nare verschijnselen. Deze ontstaan wanneer de hond niet goed reageert op bepaalde ingrediënten in voedsel. Waar sommige viervoeters natuurlijke hondenkoekjes met kip niet goed kunnen verdragen, geldt dat voor een andere hond voor rund of varken: dat verschilt erg per hond. Doordat je nu een heerlijke tussendoortjes zonder gluten voorschotelt aan je hond heeft deze geen last meer van darmproblemen zoals braken en diarree of van huidproblemen zoals jeuk en roos. Dit is voor de hond erg vervelend en jij als baasje zit hier ook niet op te wachten.

  Hondenkoekjes met kip, rund of varken

  Je gunt je hond een passende oplossing. Hij of zij verdient het om te kunnen genieten van lekkere natuurlijke hondenkoekjes. De hypoallergene Belloboxen zijn speciaal gesorteerd voor honden die een glutenallergie of granenallergie hebben en/of allergische zijn voor kip, rund en/of varken. De boxen zijn zo samengesteld dat er alleen maar bepaalde producten bestaande uit ingrediënten inzitten. Als je hond niet goed tegen varken of rund kan biedt Bellobox je een pakket waarin bijvoorbeeld hondenkoekjes met kip zitten. Deze speciale kip- en rund-pakketten zijn afgestemd op de behoeften van jouw dier. Zo weet jij zeker dat je jouw viervoeter op elk moment van de dag zonder zorgen kunt verwennen met heerlijke glutenvrije hondenkoekjes met kip of rund.

  Hondenkoekjes zonder granen

  Het kan ook zijn dat je hond een allergie heeft voor granen. Er zijn granen die weinig van deze gliadines bevatten, die over het algemeen gewoon gegeten kunnen worden door de hond. Dit kan echter van hond tot hond verschillen. Om helemaal zeker te zijn van je zaak kun je het beste een dierenarts raadplegen. Hondenkoekjes zonder granen kunnen een goede oplossing zijn om je hond toch lekker te laten genieten van verantwoorde snacks en tegelijkertijd te zorgen dat ze geen last hebben van nare symptomen.

  Ook honden met een allergie mogen en kunnen verwend worden! Bij Bellobox hebben we nu ook speciale (hypoallergeen) boxen boordevol natuurlijke hondensnacks die gebruikt kunnen worden als beloning, tussendoortje of kauwkluif voor honden met een voedingsallergie, intolerantie of met een hypoallergeen dieet. Bellobox biedt een kipbox, rundbox en hypoallergene box alle 3 met natuurlijk producten, vrij van kleur, geur en smaakstoffen. Er is dus altijd een Bellobox die past bij uw hond. De Bellobox wordt verzonden in een milieuvriendelijke verpakking en gratis thuisbezorgd. Verwen uw hond, bestel de Bellobox en steun daarmee tegelijk een goed doel naar keuze.

  De gezonheid van je hond is belangrijk 

  Glutenvrije hondenkoekjes maken dat jouw hond geen last heeft van de symptomen van een allergie. Daarnaast zijn de koekjes ook gezond voor je viervoeter. De snacks bevatten veel vezels en natuurlijke ingrediënten. Daarentegen zit er juist weinig vet in. Hierdoor kun jij de gezondheid van je hond waarborgen. Snacken hoeft absoluut niet ongezond te zijn voor je hond. Het is heerlijk om je viervoeter te kunnen verwennen. Als je weet dat dit ook nog eens gezond is, wordt het al helemaal een feestje voor zowel jou als voor je hond. En met verantwoorde boxen die lekkere snacks zoals natuurlijke hondenkoekjes met kip of rund bevatten bevatten weet je zeker dat je goed zit.

  Kauwsnacks voor een verzorgd gebit

  Het gebit is tevens een factor in de gezondheid van je hond. Je moet ervoor zorgen dat het gebit van je trouwe viervoeter goed onderhouden blijft om ook hier nare symptomen te voorkomen. Een van de manieren om voor dit onderhoud te zorgen zijn kauwsnacks. Deze kun je je hond perfect cadeau doen op zijn of haar verjaardag, of zomaar uit het niets. Deze snacks zijn er speciaal voor ontworpen om langere tijd op gekauwd te kunnen worden. Door de beweging van het kauwen houd je hond de kaken en kiezen gezond.

  Glutenvrije hondenkoekjes als cadeau

  Wat is er nou leuker om iemand te verrassen met glutenvrije hondenkoekjes of hondenkoekjes zonder granen? Een hond en zijn of haar baasje verrassen met glutenvrije hondenkoekjes of hondenkoekjes zonder granen! Als jij weet dat een van de honden binnen jouw kennis- of familiekring een allergie of intolerantie heeft voor gluten, is het erg passend om deze op zijn of haar verjaardag te verrassen. Je kan het natuurlijk ook zomaar uit het niets cadeau doen. Een spontane gift is evenzo leuk en zorgt ook voor veel plezier bij zowel baasje als bij hond. Vergeet niet dat je de glutenvrije natuurlijke hondenkoekjes ook als presentje aan je eigen hond kan geven. Hij of zij zal je er zeer dankbaar voor zijn. Daarnaast kun je altijd kiezen om een speciale box cadeau te doen die alleen maar bestaat uit bepaalde ingrediënten. Zo is er een box met snacks zoals hondenkoekjes met kip of rund. Ideaal voor de hond die allergisch is voor een van de andere ingrediënten van de boxen.

  De eenvoud van Bellobox

  Bellobox vindt het belangrijk dat glutenvrije hondenkoekjes en hondenkoekjes met kip of rund beschikbaar kunnen zijn zonder dat jij daar veel moeite voor moet doen. Daarom willen wij het je zo makkelijk mogelijk maken. Je hoeft niet speciaal naar een dierenspeciaalzaak om aan deze specifieke hondenvoeding te komen. In ons brede assortiment zit altijd wel een keuze die het meest geschikt is voor jouw hond. Je kunt deze gemakkelijk bestellen. Je steunt daarbij tevens een goed doel dat zich inzet voor het verbeteren van levens van honden in nare situaties. De Bellobox wordt na bestelling zo spoedig mogelijk bij u aan huis geleverd. We geven u ook de mogelijkheid om over een langere periode de box maandelijks te ontvangen. Zo haalt u met een groot gemak heel veel plezier in huis door uw hond te verwennen en tegelijkertijd zijn of haar gezondheid op peil te houden.

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's