hypoallergeen kauwbot

  Speciaal samengesteld voor honden met een voedingsallergie, intolerantie of met een hypoallergeen dieet. Bellobox biedt een kipbox, visbox, rundbox en hypoallergene box alle 4 met natuurlijk producten, vrij van kleur, geur en smaakstoffen. Er is dus altijd een Bellobox die past bij jouw hond.

  bekijk voor honden met een voedingsallergie of intolerantie

  Als je hond een voedselallergie of voedselintolerantie heeft, dan is een hypoallergeen kauwbot de perfecte snack. Het kan zijn dat je hond allergisch is voor bestanddelen in bepaalde voeding. Speciaal voor hen is het hypoallergene kauwbot een ideale oplossing. Deze bestaat uit eiwitten van slechts één dierlijke bron. Dit zorgt ervoor dat de kans op een allergische reactie bij je trouwe viervoeter verkleind wordt. Bellobox vindt het belangrijk dat elke hond mag en kan genieten van heerlijke tussendoortjes. Honden met een allergie of een intolerantie mogen daarin absoluut niet ontbreken. Je hond verwennen met een verantwoord hypoallergeen kauwbot is dan fijn om te doen.
   

  Voor je hond is een hypoallergeen kauwbot een goede oplossing

  Als je hond niet tegen bepaalde stoffen in zijn of haar voedsel kan, brengt dit nare gevolgen met zich mee. Het kan gezondheidsrisico’s veroorzaken en je hond zal zich minder vrolijk voelen. De allergie of intolerantie zorgt voor vervelende symptomen, zoals jeuk, diarree of roos. Zowel voor je trouwe viervoeter als voor jou is dat geen pretje. Een hypoallergeen kauwbot geeft je hond de mogelijkheid om toch lekker te snacken zonder dat hij of zij nare symptomen gaat vertonen. Veel voorkomende allergieën ontstaan bij producten van kip, rund of varken. Voedsel met eiwitten van bijvoorbeeld hert, kangoeroe of eend leiden daarentegen vrijwel niet tot allergieën bij honden.

  Lekkere snacks helemaal op maat

  Speciaal voor honden met een allergie of intolerantie heeft Bellobox de hypoallergene boxen met snacks ontwikkeld. Hierin zitten natuurlijke hondensnacks voor de hond die allergisch is voor kip, rund en/of varken. Daarbij bevatten de boxen geen granen en gluten. Een lekker tussendoortje of een heerlijk kauwbot: je kunt je viervoeter er goed mee verwennen. De snacks zijn vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. De Bellobox wordt milieuvriendelijk verpakt en bij je thuisbezorgd. Daarnaast zijn deze gemakkelijk online te bestellen: met een heerlijk hypoallergeen kauwbot je hond vertroetelen was nog nooit zo eenvoudig!
   

  Verwen je hond op de leukste momenten

  Jouw hond verdient het absoluut om verwend te worden. Een heerlijke beloning na een lange wandeling of na intensief trainen is ontzettend leuk om te geven. Een geweldige verrassing voor op de verjaardag van je hond, om hem of haar eens extra in het zonnetje te zetten of gewoon eens een lekkere kluif voor tussendoor. Het is geweldig om je hond te zien genieten van al dit lekkers. De allergie of intolerantie die jouw hond heeft, hoeft hier absoluut geen rol in te spelen door ons hypoallergeen bot.

  Bellobox heeft de juiste oplossingen. Voor honden die niet tegen kip, rund en/of varken kunnen hebben we smakelijke hypoallergene kauwbotten en snacks waarin eiwitten zitten van slechts één dierlijke bron zitten. Wij bieden je het beste van het beste. Zo kun jij je hond hetzelfde bieden. Dat verdient hij of zij! Geef jij binnenkort je hond een hypoallergeen kauwbot cadeau om hem of haar lekker verantwoord te laten genieten?
   

  De lekkerste hypoallergene kauwbotten voor het grootste gemak

  Bellobox levert boxen die boordevol lekkere snacks, anti-allergievoer, tussendoortjes en beloningen zitten. Soms zit er zelfs een speeltje bij. Je kunt je hond heerlijk verwennen, zo vanuit huis. Je hoeft hiervoor niet speciaal naar de dierenwinkel. Een ander voordeel van Bellobox is dat je met de boxen goedkoper uit bent dan de winkelwaarde van de totale inhoud. Je kunt hiermee tot wel €120,- per jaar besparen.
   

  De eenvoud van Bellobox

  Ook voor honden met een voedselallergie of -intolerantie vind je bij Bellobox de ideale oplossingen; verantwoorde snacks, een hypoallergeen kauwbot en andere lekkere tussendoortjes die speciaal zijn toegespitst op de voorkeuren van jouw hond. Je hoeft hierbij niet meer elke keer op zoek gaan naar de juiste producten: bij Bellobox zit je altijd goed. Je ontvangt daarbij altijd de service van Bellobox. Zo worden onze boxen op milieuvriendelijke wijze verpakt en worden deze gewoon bij je thuisbezorgd.
   

  Kies jouw box en bestel direct

  Je kunt er ook voor kiezen om maandelijks een Bellobox te ontvangen. Daarbij hoef je maar één keer deze optie aan te vinken: de maanden daarna hoef je niks te doen. Met je bestelling (eenmalig én maandelijks) kun je ook nog eens een goed doel steunen. Bellobox zet zich in voor honden die door verschillende omstandigheden niet goed hebben. Wij vinden het welzijn van honden ontzettend belangrijk. Daarbij ervaart u met een Bellobox het geweldige voordeel dat u uw hond kunt zien genieten van zijn of haar hypoallergeen kauwbot en andere welverdiende en gezonde snacks en tussendoortjes. Neem voor vragen of advies over onze producten contact met ons op via 06 29 20 26 96 of info@bellobox.nl.

  Onze samengestelde Hypoallergene snackboxen

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's