Verjaardagsbox

  Een Bellobox is een erg leuk cadeau voor honden. De ruime keuze aan boxen en producten om aan de boxen toe te voegen, maakt het extra persoonlijk

  Zoek een box die bij de jarige past

  Wat is een honden surprise box?

  Als jouw hond binnenkort jarig is kun je hem of haar een honden surprise box geven. Als mensen op hun verjaardag allemaal cadeaus mogen krijgen, mogen honden dat ook, toch? Een hondenverjaardag is juist de perfecte dag om dit te doen. Je kunt ze extra verwennen en laten zien hoe blij je met hem of haar bent.

  Een honden verjaardagsbox kan zijn wat jij wilt dat het is. Bellobox biedt namelijk verschillende pakketten aan. Er is voor ieder wat wils. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de Bellobox Original waarin lekkere natuurlijke snacks en twee leuke speeltjes zitten. Hiermee kun je elke hond gelukkig maken. Heeft jouw hond van nature een grotere behoefte aan kauwen? Dan past de Kennismakingsbox perfect. Hierin zit een aantal verschillende snacks waarmee jouw hond uren (of langer) zoet kan zijn!

  Naast deze keuzes biedt Bellobox ook de mogelijkheid tot pakketten die speciaal gemaakt zijn voor een bepaald formaat hond. Dit gaat van pakketten voor honden tot 10 kilo, naar boxen voor honden die meer dan 25 kilo wegen. Ideaal voor jullie hondenverjaardag. Er wordt hierbij gekeken naar bijvoorbeeld benodigde energie en de gemiddelde kauwbehoefte. Zo worden de tussendoortjes afgestemd op de behoeften van je viervoeter.

  Al onze boxen zijn met zorg samengesteld. Zo kun jij ervan uitgaan dat je in je honden surprise box precies krijgt wat je trouwe viervoeter nodig heeft. Heeft jouw hond een allergie of een intolerantie? Ook dan heeft Bellobox een passende oplossing. Met pakketten zonder kip, rund en/of varken en zonder granen kan ook jouw hond lekker genieten van een surprise box op zijn of haar verjaardag.

  Een hondencadeaupakket van ons bedrijf

  Onze webshop bestel je natuurlijke hondensnacks uit ons brede assortiment. Doe op diens verjaardag je hond een plezier en verras hem of haar met een verrassingsbox. Het is ook een perfect idee als cadeau voor een hondenbaasje in jouw kenniskring. Succes gegarandeerd in beide gevallen! Doordat Bellobox pakketten heeft voor elk type hond, zit er altijd wel een passend hondencadeau bij. Het feit dat de boxen om de maand veranderen van inhoud draagt bij aan het verrassingseffect.

  Anders dan de Bellobox Original bevatten onze premium boxen alleen snacks die op het formaat van jouw hond zijn afgestemd. Zo weet je dat jouw hond geniet van snacks die passen bij zijn of haar behoefte.

  Kies voor een van onze verjaardagsboxen

  Een hondenverjaardagsbox is een fantastisch hondencadeau voor jouw viervoeter. Hij of zij zal jou er ontzettend dankbaar voor zijn. Er zitten namelijk lekker veel snacks in die je hond urenlang zoet houden. Afhankelijk van het pakket kun je ook kiezen voor een leuk speeltje of een knuffel. Heb je een kleine pup dan is dit leuk, maar sommige oudere honden vinden het ook nog steeds geweldig om de hele dag achter een speeltje aan te rennen.

  Een verrassingsbox als cadeau voor een baasje

  Het leuke aan het hondencadeaupakket van Bellobox is dat deze ook fantastisch is om weg te geven als hondencadeau voor een baasje. Is de hond van een bekende van jou binnenkort jarig? Verras zowel het baasje als de hond door een smakelijk pakket vol snacks, twisters, gedroogde snacks en andere mogelijkheden te schenken.
  De Kennismakingsbox en de Bellobox Original zijn altijd passend voor iedere hond. Je kunt ook een cadeaubox bestellen die speciaal voor een kleine, gemiddelde of grote hond is. Welke keuze je ook maakt; het cadeaupakket valt altijd in de smaak en maakt de hondenverjaardag extra leuk.
   Waarom een hondencadeaupakket een goede keuze is
  Onze liefde voor honden is groot en daarom willen wij graag met jou samenwerken aan een fijn leven voor jouw hond en dat van andere honden. Als je een hondencadeaupakket of een ander product aanschaft bij Bellobox steun je namelijk automatisch goede doelen die zich inzetten voor een beter leven van honden in benarde situaties.
  Daarnaast zorgen wij ervoor dat we gebruikmaken van natuurlijke en gezonde snacks in al onze boxen. Deze stellen we zorgvuldig samen. We worden hierbij niet gesponsord, waardoor we altijd de meest passende oplossing kunnen bieden. Geef je een van onze boxen weg aan een hondenbaasje of aan je eigen hond? Dan is dit altijd een origineel hondencadeau dat precies aansluit op het ras en gewicht van jouw of andermans viervoeter. Optimaal genieten op de verjaardagen van je honden!

  De eenvoud van Bellobox

  De eenvoud van onze boxen
  Een cadeaubox bestellen voor je hond is onwijs simpel. Op de pagina met onze producten zie je overzichtelijk welke mogelijkheden je allemaal hebt. De keuze is hier groot. Van een box voor een pup van jonger dan zes maanden, tot een premium box die speciaal ontwikkeld is voor honden die zwaarder zijn dan 25 kilo. Er is voor ieder wat wils.

  Een hondencadeaupakket is met zorg geselecteerd en past perfect bij de hond waarvoor de box is bedoeld. Met groot gemak bestel je je hondencadeau online. Je hoeft er niet speciaal voor naar één of meerdere speciaalzaken of winkels.
  Als je de bestelling hebt voltooid, wordt de Bellobox zo spoedig mogelijk bij jou thuis afgeleverd. Zo kun je makkelijk op tijd een cadeaubox bestellen om je viervoeter lekker in het zonnetje te zetten. Je kunt ervoor kiezen om onze boxen eenmalig bij je thuis te laten bezorgen, maar je hebt ook de keuze om dit zes of twaalf maanden lang elke maand te doen. Zo heb jij er voor deze periode geen omkijken meer naar en weet je zeker dat je hond optimaal kan genieten van de hondensurprisebox van Bellobox en dat jij kunt genieten van een blije hond.
   Bestel direct een van onze boxen als cadeau
  Plaats eenvoudig je bestelling online en ontvang je hondencadeau spoedig of neem contact met ons op voor meer informatie. Je bereikt ons telefonisch via 06 29 20 26 96 of per mail via info@bellobox.nl.

  Bestel direct een bellobox;

  Maak jouw box naar wens en bekijk onze boosters.

  populaire zoekopdrachten: