De leukste honden surprise ontdek je bij Bellobox

  Ben je op zoek naar een honden surprise voor je trouwe viervoeter? Dan ben je bij Bellobox op de juiste plek! Als onderdeel van je familie mag een cadeautje voor de hond natuurlijk niet ontbreken. Bij ons vind je dan ook alles om jouw hond een perfecte surprise te geven.

  Verwen je hond een kies voor de heerlijke snacks van Bellobox.

  Surprise hond

  Je trouwe hondje verdient natuurlijk alle aandacht op zijn of haar verjaardag. Bellobox heeft met de verjaardagsbox een fantastisch cadeau waar jouw hond zeker van zal genieten! Het is hierbij zelfs mogelijk om een box te kiezen die precies bij jouw viervoeter past. Wij bieden namelijk verschillende pakketten aan. Er is voor ieder wat wils. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de Bellobox Original, waarin lekkere natuurlijke snacks en twee leuke speeltjes zitten. De speeltjes dragen bij aan de vitaliteit van de pootjes van het dier. Dit helpt op zijn beurt dan weer voor voldoende dagelijkse beweging, waardoor de hond voor langere tijd gezond blijft. Een ware verassing voor de hond, met tal van voordelen!

  Heeft jouw hond van nature een grote behoefte om meer te kauwen? Dan hebben we bij Bellobox de Kennismakingsbox, met daarin snacks waar jouw hondje urenlang op kan kauwen. Naast deze keuzes heeft Bellobox ook pakketten die speciaal gemaakt zijn voor een bepaald formaat hond. Dit gaat bijvoorbeeld van pakketten voor hondjes tot 10 kilo, naar boxen voor honden die meer dan 25 kilo wegen.

  Wij bezorgen jouw hond een dag om nooit te vergeten! Een Bellobox verassingspakket is heel leuk en makkelijk te bestellen!

   

  5 tips voor een cadeau voor hond

  Bij Bellobox vinden we zorg voor de hond ontzettend belangrijk. We stellen onze boxen dan ook nauwkeurig samen, zodat je zeker weet dat de box past bij jouw viervoeter. Heeft je hondje bijvoorbeeld een allergie of intolerantie? Dan speelt Bellobox daarop in een pakket samen te stellen wat preciest past bij de wensen. Pakketten zonder kip of pakketten zonder granen? Voor ons geen enkel probleem!

  We helpen je graag bij het vinden van de geschikte verjaardagsbox voor de hond. Een top 5 aan tips:

  1. Bello's proeverij

  De proeverij is een box vol variatie. Deze box bevat 100% natuurlijke hondensnacks en is geschikt voor honden van ieder formaat en een leeftijd vanaf 6 maanden.

  De box is zeer geschikt om kennis te maken met natuurlijke hondensnacks en bevat 16 verschillende snacks. Variërend van vis, vlees en beloning- en kauwsnacks  Alle hondensnacks in ons assortiment zijn alle vrij van granen, gluten en andere toevoegingen.

  De inhoud van de box kan wisselen.

  1. Beloningsbox

  De beloningsbox is geschikt voor iedere hond ongeacht leeftijd of formaat. De snacks zijn zeer geschikt voor trainingen, als beloning tussendoor of je kunt ze gebruiken in denkspelletjes zoals onze snuffelmat.

  Alle snacks zijn 100% natuurlijk, bevatten geen onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn bovendien granen- en glutenvrij.

  1. Bellobox original

  Deze box is geschikt voor alle rassen van groot tot klein. De box is voorzien van een leuk speeltje en een selectie aan lekkere, gezonde en natuurlijke hondensnacks.

  Is uw hond niet dol op speeltjes of maakt hij deze toch binnen de kortste keren stuk? Kijk dan bij onze premium boxen, die speciaal geschikt is voor honden die wat fanatieker kluiven.

  1. De themabox -voorjaar

  De Themabox is geschikt voor alle honden met een leeftijd vanaf vier maanden en bevat een variatie aan heerlijke 100% natuurlijke Bellobox snacks en speel of bruikbare items. De inhoud van de box veranderd bij elk thema, zo is het iedere keer weer een verrassing als de box binnen komt. De box bevat (belonings)snacks en niet al te harde kauwproducten om het voor iedere hond leuk te houden.

  1. Bellobox large

  Deze box is zeer geschikt voor grote (volwassen) honden van 25 kilo of meer en hierin vindt u de grootste snacks die wij konden vinden. Je trouwe viervoeter geniet van de heerlijke producten in deze box.

  Alle snacks zijn 100% natuurlijk, bevatten geen onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn bovendien granen- en glutenvrij.

  Een honden cadeaupakket

  Onze webshop bestel je natuurlijke hondensnacks uit ons brede assortiment. Doe je hond een plezier en bezorg hem een overheerlijke verjaardag. Een ding is zeker: De Bellobox laat het staartje kwispelen. En dát is precies waar wij voor staan.

  Omdat we bij Bellobox talloze verrassingspakketten voor honden aanbieden, is het heel makkelijk om een geschikt cadeau voor de viervoeter te kopen. Wij stellen de pakketten samen aan de hand van verschillende kwalitatieve producten. Naast de snacks die in de box te vinden zijn, vinden we het ook leuk om je te verrassen met een speeltje of praktische producten voor de hond. Wat dacht je bijvoorbeeld van een halsband?

  Doordat Bellobox pakketten heeft voor elk type hond, zit er altijd wel een passend hondencadeau bij. Het feit dat de boxen om de maand veranderen van inhoud draagt bij aan het verrassingseffect.

  De Bellobox als ideale verrassing!

  Een hondenverjaardagsbox is een fantastisch honden cadeau voor jouw viervoeter. Hij of zij zal jou er ontzettend dankbaar voor zijn. Er zitten namelijk ontzettend veel lekkere snacks in die je hond urenlang zoet houden. Afhankelijk van het pakket kun je ook kiezen voor een leuk speeltje of een knuffel. Dit is ontzettend leuk voor de kleine hondjes, al zijn er natuurlijk ook altijd oudere honden die het fantastisch vinden. Het draagt bijvoorbeeld bij aan de vitaliteit van de pootjes. Daarnaast zijn het natuurlijk ook speeltjes die ideaal zijn voor in de hondenmand.

  Kortom, tal van redenen om een Bellobox te bestellen!

  Een verrassingsbox als cadeau voor hond en baas

  Het leuke aan ons honden verrassingspakket van Bellobox, is dat deze ook fantastisch is om weg te geven als cadeau voor een baasje. Is de hond van een bekende van jou binnenkort jarig? Verras zowel het baasje als de hond door een smakelijk pakket vol snacks, twisters, gedroogde snacks en allerlei andere cadeaugeschenken.

  De Kennismakingsbox en de Bellobox Original twee voorbeelden van pakketten voor iedere hond. Je kunt ook een cadeaubox bestellen die speciaal voor een kleine, gemiddelde of grote hond is. Welke keuze je ook maakt; het cadeaupakket valt altijd in de smaak en maakt de hondenverjaardag extra leuk. Een echte aanrader dus!


  Waarom een hondencadeaupakket een goede keuze is

  Het welzijn van je hond staat bij ons op 1. Als je een hondencadeaupakket of een andere box aanschaft bij Bellobox steun je namelijk automatisch goede doelen die zich inzetten voor een beter leven van honden in benarde situaties.

  Daarnaast zijn al onze boxen natuurlijk en gezond. we stellen ze persoonlijk samen, met liefde voor de hond. Daarom hebben onze cadeaupakketten altijd de passende oplossing.

  Verjaardag hond vier je bij Bellobox

  Een cadeaubox bestellen voor je hond is ontzettend eenvoudig. Op onze pagina's kun je gemakkelijk filteren op de wens. Of je hond nu klein of groot is, voor ieder ras hebben we een pakket dat precies bij het dier past. Een hondenpakket is met zorg door ons geselecteerd en past dan ook perfect bij de hond waarvoor de box bedoeld is.

  Als je de bestelling hebt voltooid, wordt de Bellobox zo snel mogelijk bij je t aan huis afgeleverd. Zo kun je gemakkelijk en op tijd een cadeaubox bestellen, om je viervoeter in het zonnetje te zetten. Je kunt ervoor kiezen om onze hondenboxen eenmalig bij je thuis te laten bezorgen, maar je hebt ook de keuze voor een abonnement van 6 óf 12 maanden. Zo heb jij er voor een bepaalde periode geen omkijken naar en weet je zeker dat je hond optimaal kan genieten van de hondensurprisebox van Bellobox. En jij kunt genieten van een blije hond. Wie wilt dat nou niet? Tal van mogelijkheden, waarbij we altijd rekening houden met het welzijn van de viervoeter. Ongeachthet ras, het gewicht of de leeftijd van de hond, bij Bellobox ben je verzekerd van een perfect cadeau.

  Plaats eenvoudig je bestelling online en ontvang je hondencadeau spoedig of neem contact met ons op voor meer informatie. Vergeet niet om een cadeau hond te kiezen dat precies past bij jouw viervoeter. Je bereikt ons telefonisch via 06 29 20 26 96 of per mail via info@Bellobox.nl.

   

  Maak jouw box naar wens en bekijk onze boosters.

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's
  Houdbare hondenworst (200 gram)
  Nieuw
  Onbekend type

  Houdbare hondenworst (200 gram)

  €3,95

  checkAanvullende dierenvoeding

  checkIn de smaken: In de smaken: Rund, Paard, Konijn, Eend en Kalkoen

  checkTarwe- en glutenvrij

  natuurlijke vleesworst hond
  Nieuw
  Onbekend type

  Houdbare hondenworst (800 gram)

  €7,95

  checkAanvullende dierenvoeding

  checkIn de smaken: In de smaken: Kip, rund, konijn, kalkoen, zalm, geit, lam, eend, paard en hert

  checkTarwe- en glutenvrij

  Spiering (60 gram)
  Sale
  Nieuw
  Onbekend type

  Spiering (60 gram)

  €3,95

  Ontdek onze smakelijke spiering (60 gram), de kleinste visjes die we in ons assortiment hebben! D...

  Konijnenoren met vacht (100 gram)
  Sale
  Tijdelijke deal!
  Onbekend type

  Konijnenoren met vacht (100 gram)

  €3,25

  (100gram) Konijnenoren met vacht. 100% natuurlijke konijnenoren met vacht zijn een vrij zachte tr...

  Konijnenoren (100 gram)
  Sale
  Tijdelijke deal!
  Onbekend type

  Konijnenoren (100 gram)

  €3,25

  (100gram) Konijnenoren met vacht. 100% natuurlijke konijnenoren met vacht zijn een vrij zachte tr...

  Houdbare worst (400 gram)
  Nieuw
  Onbekend type

  Houdbare worst (400 gram)

  €4,95

  checkAanvullende dierenvoeding

  checkIn de smaken: Kip, Kalkoen, Zalm, Eend, Konijn, Rund

  checkTarwe- en glutenvrij

  Lamskophuid (100g)
  Sale
  Nieuw
  Onbekend type

  Lamskophuid (100g)

  €3,95

  checkPer 100 gram verpakt

  checkCirca 15 cm

  checkgemaakt van 100% Lamsvlees

  Geitenkophuid (100g)
  Sale
  Nieuw
  Onbekend type

  Geitenkophuid (100g)

  €3,95

  checkPer 100 gram verpakt

  checkCirca 15 cm

  checkgemaakt van 100% Geitenvlees

  Kamelenhuid (200g)
  Nieuw
  Onbekend type

  Kamelenhuid (200g)

  €7,95

  checkPer 200 gram verpakt

  checkCirca 15 cm

  checkgemaakt van 100% Kamelenvlees

  Paardenkophuid (200g)
  Nieuw
  Onbekend type

  Paardenkophuid (200g)

  €8,95

  checkPer 200 gram verpakt

  checkCirca 15 cm

  checkgemaakt van 100% Paardenvlees

  Gedroogde konijnenhuid (100g)
  Nieuw
  Onbekend type

  Gedroogde konijnenhuid (100g)

  €5,95

  checkPer 100 gram verpakt

  checkCirca 15 cm

  checkgemaakt van 100% Konijnenvlees

  Vleestrainers Soft (100 gram)
  Uitverkocht
  Onbekend type

  Vleestrainers Soft (100 gram)

  €4,95

  checkKeuze uit Lam en konijn

  checkIdeaal om mee te trainen

  checkGeschikt de meeste honden

  Trainers Crispy (150 gram)
  Nieuw
  Onbekend type

  Trainers Crispy (150 gram)

  €6,49

  checkVerkrijgbaar in 4 verschillende smaken

  checkGeschikt voor training en spelletjes

  checkGeschikt de meeste honden

  Doils Joint
  Nieuw

  checkVoor het behouden van soepele gewrichten

  checkRijk aan Omega-3 vetzuren

  checkGeschikt voor elke hond

  Ear care wipes 60st
  Uitverkocht

  checkEar care wipes zijn ideaal voor het schoonmaken van de oren en oorschelpen van honden.

  checkHet is niet nodig om de oren af- of uit te spoelen na gebruik van de doekjes

  checkDe verpakking bevat 60 doekjes

  PUUR Auris 30ml
  Nieuw

  checkVerzacht jeuk en irritatie in de oren

  checkKan preventief worden gebruikt

  checkMakkelijk te doseren met meegeleverde pipet

  Wortel snuffelmat
  Uitverkocht
  Onbekend type

  Wortel snuffelmat

  €24,99

  checkOnder elke wortel is er een plekje om snacks te verstoppen.

  checkDe wortels zijn voorzien van een piepje

  checkLeuk cadeau aan pup of volwassen hond

  Eierdoos snuffelspel
  Uitverkocht
  Onbekend type

  Eierdoos snuffelspel

  €19,99

  checkIn de eieren zijn diverse verstopplekken voor snacks

  checkSommige eitjes hebben piep

  checkLeuk cadeau aan pup of volwassen hond

  Broccoli snuffelspeeltje
  Uitverkocht
  Onbekend type

  Broccoli snuffelspeeltje

  €14,99

  checkIn dit speeltje zijn diverse verstopplekken voor snacks

  checkLeuke braingame

  checkLeuk cadeau aan pup of volwassen hond

  Ananas snuffelspeelgoed
  Uitverkocht
  Onbekend type

  Ananas snuffelspeelgoed

  €14,99

  checkIn dit speelgoed zijn diverse verstopplekken voor snacks

  checkVoor honden van alle leeftijden

  checkLeuk cadeau aan pup of volwassen hond

  PUUR Calm 100ml
  Uitverkocht

  checkVermindering van angstige gevoelens bij dierenartsbezoeken en vuurwerk.

  checkVermindering van stress-gerelateerd gedrag en bevordering van ontspanning.

  checkVersterking van het kalmerende effect wanneer gebruikt in combinatie met PUUR Tranquil hond/kat.

  PUUR choline extra 100gr
  Nieuw

  checkVoor de oudere hond

  checkGunstige invloed op ouderdomsverschijnselen.

  checkEenvoudig toe te dienen

  PUUR Derma 50ml
  Nieuw

  Een aanvullend voedingssupplement voor honden en katten, Puur Derma (voorheen bekend als Puur Jeu...

  PUUR Glucosamine 100gr
  Nieuw

  checkVoorkomt gewrichtsproblemen en ondersteunt mobiliteit

  checkGeschikt voor alle leeftijden en bevordert flexibiliteit

  checkKan de vitaliteit en energie van het dier bevorderen

  PUUR Glucosamine Extra 250g
  Nieuw

  checkVoorkomt gewrichtsproblemen en ondersteunt mobiliteit

  checkGeschikt voor alle leeftijden en bevordert flexibiliteit

  checkKan de vitaliteit en energie van het dier bevorderen

  PUUR Hotspot 50ml
  Nieuw

  checkBij hotspots een gevoelige schrale of ruwe huid

  checkHeeft een verzachtende werking op de gevoelige huid.

  checkKan gecombineerd worden met PUUR Hot spot foam

  PUUR hotspot foam 148ml
  Nieuw

  checkEen verkoelend en verzachtend schuim

  checkVoor natte en hete plekken bij honden

  checkBehandeld huid en vacht van buitenaf

  PUUR Hypersex 50ml
  Nieuw

  checkVermindert hinderlijke geslachtsdrift bij mannelijke honden

  checkHet ondersteunt de prostaatfunctie en heeft een rustgevend effect bij prikkels

  checkSamengesteld uit natuurlijke ingrediënten

  PUUR Omega-3 90 caps
  Nieuw

  checkBevordert een gezonde huid en vacht

  checkOndersteunt de hartfunctie en kan helpen bij overgevoeligheden

  checkSamengesteld uit natuurlijke ingrediënten

  PUUR Pollen 50ml
  Nieuw

  checkVerminderd niezen, jeuk, tranende ogen en benauwdheid

  checkSamengesteld uit natuurlijke ingrediënten

  checkHelpt tegen gevoeligheid voor pollen

  PUUR Probiotic 50gram
  Uitverkocht

  checkOndersteunt darmflora en spijsvertering

  checkAanvullend dierenvoedingssupplement in poedervorm

  checkBevat gunstige darmbacteriën die de zuurgraad verlagen

  PUUR Psyllium 150gr
  Nieuw

  checkGoed voor de darmwerking

  checkHelpt de ontlasting dikker te maken

  checkOndersteunt het verzadigingsgevoel, draagt bij aan een vol gevoel

  PUUR Tour 50ml
  Nieuw

  checkIdeaal voor vakantievoorbereiding

  checkVermindert de kans op braken, diarree en onrust

  checkGeschikt voor zowel katten als honden

  Rescue Remedy 10 ml druppels
  Nieuw

  checkNatuurlijke antistress remedie voor huisdieren

  checkKan snel verlichting bieden in noodsituaties

  checkHet kan worden toegevoegd aan drinkwater of voer, of via een mengflesje worden toegediend.

  Tear stain wipes 60st
  Uitverkocht

  checkDe doekjes zijn zacht en pH-neutraal

  checkGeschikt voor het verwijderen van traanstrepen en geur rond de ogen en mond

  check60 doekjes per verpakking

  Vetramil Honingzalf Cardio 10gr
  Nieuw

  checkDe zalf werkt verzachtend en zuiverend

  checkMakkelijk aan te brengen dankzij de handige tube

  checkHeeft een bittere smaak om oplikken te voorkomen

  Runderneuzen gedroogd 750gram - Bellobox
  Uitverkocht
  Onbekend type

  Runderneuzen gedroogd 750gram

  €12,95

  Deze gedroogde runderneuzen Gemaakt van puur rundvlees, zonder enige toevoegingen van kunstmatige...

  Onbekend type

  Meat Bites (100gr)

  €4,49

  checkVerkrijgbaar in 5 verschillende smaken

  checkGeschikt voor training en spelletjes

  checkGeschikt de meeste honden

  Onbekend type

  Vistrainers (180gr)

  €6,95

  checkZeer geschikt om mee te trainen

  checkIn zalm of kabeljauw

  checkVoor de echte visliefhebber

  Onbekend type

  Pluche Olifant knuffel

  €9,49

  checkGemaakt van pluche

  checkGeschikt voor de meeste honden

  checkGrote hondenknuffel van 30cm

  Onbekend type

  Puppy knuffeltje

  €3,49

  checkGeschikt voor pups

  checkHeeft een piepertje

  checkVerkrijgbaar in 3 uitvoering

  Snuffelmat zwart - Bellobox
  Uitverkocht
  Onbekend type

  Snuffelmat zwart

  €22,99

  Deze rechthoekige zwarte snuffelmat is gemaakt van katoen. Deze snuffelmat is een goede en leuke ...

  Onbekend type

  Snuffelmat rond met opstaande rand

  €17,99

  Een grote ronde snuffelmat met de mogelijkheid om de rand van deze snuffelmat omhoog te doen. Doo...

  Snuffelmat rond met rand en zuignappen - Bellobox
  Uitverkocht

  Een grote ronde snuffelmat met opstaande rand en zuignappen. Dankzij de hoge rand is de kans grot...

  Onbekend type

  KONG Cuteseas Octopus

  €14,49

  De Cuteseas Octopus van KONG nodigt uit tot knuffelen met zijn zachte oppervlak van corduroy. Dit...

  Onbekend type

  KONG Cuteseas Zeepaard

  €14,49

  Het KONG Cuteseas Zeepaard nodigt met zijn zachte oppervlak uit corduroy uit om te knuffelen en t...

  Onbekend type

  KONG bamboo voerbal

  €16,49

  Deze KONG voerbal is robuust hondenspeelgoed gemaakt van bamboe. Doordat er bamboe als materiaal ...

  knuffel- en hersenspel Schildpad - Bellobox
  Populair
  Onbekend type

  knuffel- en hersenspel Schildpad

  €18,99

  checkPopulaire keuze als hersenspel

  checkMet veel plekken om hondensnacks te verstoppen.

  checkLeuk cadeau aan pup of volwassen hond

  Onbekend type

  likmat hond groen

  €6,95

  Deze likmat is een leuke manier om jouw hond anders te voeren. Een likmat is een flexibele silico...

  Onbekend type

  Roodbaarshuid (100gr)

  €4,95

  Hondensnack - Roodbaarshuid Deze hondensnack gemaakt van 100% Roodbaarshuid is een heerlijk tusse...