De leukste honden surprise ontdek je bij Bellobox

  Ben je op zoek naar een honden surprise voor je trouwe viervoeter? Dan ben je bij Bellobox op de juiste plek! Als onderdeel van je familie mag een cadeautje voor de hond natuurlijk niet ontbreken. Bij ons vind je dan ook alles om jouw hond een perfecte surprise te geven.

  Verwen je hond een kies voor de heerlijke snacks van Bellobox.

  Surprise hond

  Je trouwe hondje verdient natuurlijk alle aandacht op zijn of haar verjaardag. Bellobox heeft met de verjaardagsbox een fantastisch cadeau waar jouw hond zeker van zal genieten! Het is hierbij zelfs mogelijk om een box te kiezen die precies bij jouw viervoeter past. Wij bieden namelijk verschillende pakketten aan. Er is voor ieder wat wils. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de Bellobox Original, waarin lekkere natuurlijke snacks en twee leuke speeltjes zitten. De speeltjes dragen bij aan de vitaliteit van de pootjes van het dier. Dit helpt op zijn beurt dan weer voor voldoende dagelijkse beweging, waardoor de hond voor langere tijd gezond blijft. Een ware verassing voor de hond, met tal van voordelen!

  Heeft jouw hond van nature een grote behoefte om meer te kauwen? Dan hebben we bij Bellobox de Kennismakingsbox, met daarin snacks waar jouw hondje urenlang op kan kauwen. Naast deze keuzes heeft Bellobox ook pakketten die speciaal gemaakt zijn voor een bepaald formaat hond. Dit gaat bijvoorbeeld van pakketten voor hondjes tot 10 kilo, naar boxen voor honden die meer dan 25 kilo wegen.

  Wij bezorgen jouw hond een dag om nooit te vergeten! Een Bellobox verassingspakket is heel leuk en makkelijk te bestellen!

   

  5 tips voor een cadeau voor hond

  Bij Bellobox vinden we zorg voor de hond ontzettend belangrijk. We stellen onze boxen dan ook nauwkeurig samen, zodat je zeker weet dat de box past bij jouw viervoeter. Heeft je hondje bijvoorbeeld een allergie of intolerantie? Dan speelt Bellobox daarop in een pakket samen te stellen wat preciest past bij de wensen. Pakketten zonder kip of pakketten zonder granen? Voor ons geen enkel probleem!

  We helpen je graag bij het vinden van de geschikte verjaardagsbox voor de hond. Een top 5 aan tips:

  1. Bello's proeverij

  De proeverij is een box vol variatie. Deze box bevat 100% natuurlijke hondensnacks en is geschikt voor honden van ieder formaat en een leeftijd vanaf 6 maanden.

  De box is zeer geschikt om kennis te maken met natuurlijke hondensnacks en bevat 16 verschillende snacks. Variërend van vis, vlees en beloning- en kauwsnacks  Alle hondensnacks in ons assortiment zijn alle vrij van granen, gluten en andere toevoegingen.

  De inhoud van de box kan wisselen.

  1. Beloningsbox

  De beloningsbox is geschikt voor iedere hond ongeacht leeftijd of formaat. De snacks zijn zeer geschikt voor trainingen, als beloning tussendoor of je kunt ze gebruiken in denkspelletjes zoals onze snuffelmat.

  Alle snacks zijn 100% natuurlijk, bevatten geen onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn bovendien granen- en glutenvrij.

  1. Bellobox original

  Deze box is geschikt voor alle rassen van groot tot klein. De box is voorzien van een leuk speeltje en een selectie aan lekkere, gezonde en natuurlijke hondensnacks.

  Is uw hond niet dol op speeltjes of maakt hij deze toch binnen de kortste keren stuk? Kijk dan bij onze premium boxen, die speciaal geschikt is voor honden die wat fanatieker kluiven.

  1. De themabox -voorjaar

  De Themabox is geschikt voor alle honden met een leeftijd vanaf vier maanden en bevat een variatie aan heerlijke 100% natuurlijke Bellobox snacks en speel of bruikbare items. De inhoud van de box veranderd bij elk thema, zo is het iedere keer weer een verrassing als de box binnen komt. De box bevat (belonings)snacks en niet al te harde kauwproducten om het voor iedere hond leuk te houden.

  1. Bellobox large

  Deze box is zeer geschikt voor grote (volwassen) honden van 25 kilo of meer en hierin vindt u de grootste snacks die wij konden vinden. Je trouwe viervoeter geniet van de heerlijke producten in deze box.

  Alle snacks zijn 100% natuurlijk, bevatten geen onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn bovendien granen- en glutenvrij.

  Een honden cadeaupakket

  Onze webshop bestel je natuurlijke hondensnacks uit ons brede assortiment. Doe je hond een plezier en bezorg hem een overheerlijke verjaardag. Een ding is zeker: De Bellobox laat het staartje kwispelen. En dát is precies waar wij voor staan.

  Omdat we bij Bellobox talloze verrassingspakketten voor honden aanbieden, is het heel makkelijk om een geschikt cadeau voor de viervoeter te kopen. Wij stellen de pakketten samen aan de hand van verschillende kwalitatieve producten. Naast de snacks die in de box te vinden zijn, vinden we het ook leuk om je te verrassen met een speeltje of praktische producten voor de hond. Wat dacht je bijvoorbeeld van een halsband?

  Doordat Bellobox pakketten heeft voor elk type hond, zit er altijd wel een passend hondencadeau bij. Het feit dat de boxen om de maand veranderen van inhoud draagt bij aan het verrassingseffect.

  De Bellobox als ideale verrassing!

  Een hondenverjaardagsbox is een fantastisch honden cadeau voor jouw viervoeter. Hij of zij zal jou er ontzettend dankbaar voor zijn. Er zitten namelijk ontzettend veel lekkere snacks in die je hond urenlang zoet houden. Afhankelijk van het pakket kun je ook kiezen voor een leuk speeltje of een knuffel. Dit is ontzettend leuk voor de kleine hondjes, al zijn er natuurlijk ook altijd oudere honden die het fantastisch vinden. Het draagt bijvoorbeeld bij aan de vitaliteit van de pootjes. Daarnaast zijn het natuurlijk ook speeltjes die ideaal zijn voor in de hondenmand.

  Kortom, tal van redenen om een Bellobox te bestellen!

  Een verrassingsbox als cadeau voor hond en baas

  Het leuke aan ons honden verrassingspakket van Bellobox, is dat deze ook fantastisch is om weg te geven als cadeau voor een baasje. Is de hond van een bekende van jou binnenkort jarig? Verras zowel het baasje als de hond door een smakelijk pakket vol snacks, twisters, gedroogde snacks en allerlei andere cadeaugeschenken.

  De Kennismakingsbox en de Bellobox Original twee voorbeelden van pakketten voor iedere hond. Je kunt ook een cadeaubox bestellen die speciaal voor een kleine, gemiddelde of grote hond is. Welke keuze je ook maakt; het cadeaupakket valt altijd in de smaak en maakt de hondenverjaardag extra leuk. Een echte aanrader dus!


  Waarom een hondencadeaupakket een goede keuze is

  Het welzijn van je hond staat bij ons op 1. Als je een hondencadeaupakket of een andere box aanschaft bij Bellobox steun je namelijk automatisch goede doelen die zich inzetten voor een beter leven van honden in benarde situaties.

  Daarnaast zijn al onze boxen natuurlijk en gezond. we stellen ze persoonlijk samen, met liefde voor de hond. Daarom hebben onze cadeaupakketten altijd de passende oplossing.

  Verjaardag hond vier je bij Bellobox

  Een cadeaubox bestellen voor je hond is ontzettend eenvoudig. Op onze pagina's kun je gemakkelijk filteren op de wens. Of je hond nu klein of groot is, voor ieder ras hebben we een pakket dat precies bij het dier past. Een hondenpakket is met zorg door ons geselecteerd en past dan ook perfect bij de hond waarvoor de box bedoeld is.

  Als je de bestelling hebt voltooid, wordt de Bellobox zo snel mogelijk bij je t aan huis afgeleverd. Zo kun je gemakkelijk en op tijd een cadeaubox bestellen, om je viervoeter in het zonnetje te zetten. Je kunt ervoor kiezen om onze hondenboxen eenmalig bij je thuis te laten bezorgen, maar je hebt ook de keuze voor een abonnement van 6 óf 12 maanden. Zo heb jij er voor een bepaalde periode geen omkijken naar en weet je zeker dat je hond optimaal kan genieten van de hondensurprisebox van Bellobox. En jij kunt genieten van een blije hond. Wie wilt dat nou niet? Tal van mogelijkheden, waarbij we altijd rekening houden met het welzijn van de viervoeter. Ongeachthet ras, het gewicht of de leeftijd van de hond, bij Bellobox ben je verzekerd van een perfect cadeau.

  Plaats eenvoudig je bestelling online en ontvang je hondencadeau spoedig of neem contact met ons op voor meer informatie. Vergeet niet om een cadeau hond te kiezen dat precies past bij jouw viervoeter. Je bereikt ons telefonisch via 06 29 20 26 96 of per mail via info@Bellobox.nl.

   

  Maak jouw box naar wens en bekijk onze boosters.

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's