Hypoallergene voeding hond

  Speciaal samengesteld voor honden met een voedingsallergie, intolerantie of met een hypoallergeen dieet. Bellobox biedt een kipbox, visbox, rundbox en hypoallergene box alle 4 met natuurlijk producten, vrij van kleur, geur en smaakstoffen. Er is dus altijd een Bellobox die past bij jouw hond.

  bekijk voor honden met een voedingsallergie of intolerantie

  Hypoallergene voeding is perfect voor de hond met een voedselallergie of -intolerantie. Sommige bestandsdelen van hondenvoeding kunnen een allergische reactie bij uw viervoeter veroorzaken. Het gaat dan vaak om producten van kip, rund of varken. Als dit het geval is heeft dit nare bijwerkingen voor uw hond. Zo kan deze gezondheidsrisico’s oplopen en symptomen vertonen als jeuk, roos of diarree. Dit is voor uw hond erg vervelend en voor u als baasje is het ook geen pretje. De hypoallergene voeding van Bellobox vermindert de kans op een allergie of intolerantie aanzienlijk. Dit is omdat er in deze lekkere en verantwoorde snacks en kauwbotten eiwitten zitten van slechts één dierlijke bron. Voedsel waarin eiwitten van bijvoorbeeld kangoeroe, eend of hert zitten leidt bijna nooit tot een allergische reactie. Deze hondenvoeding maakt het ook voor uw trouwe viervoeter weer een pretje om lekker te genieten van een welverdiende traktatie of een smakelijk tussendoortje.

  Hypoallergene voeding voor je hond


  Het is vervelend als je hond een allergie of een intolerantie heeft voor bepaald voedsel. Bellobox vindt dat ook zij het verdienen om smakelijk en gezond verantwoord te kunnen snacken. Speciaal daarom kunt u bij ons terecht voor onze hypoallergene boxen waarin speciale voeding voor uw hond zit. De pakketten zijn voor honden die allergisch of intolerant zijn voor kip, rund en/of varken. Ook bevatten al deze hypoallergene boxen geen granen en gluten. Het is heerlijk om jouw hond lekker te kunnen verwennen. De kauwbotten, tussendoortjes en beloningen zijn vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Ook wordt de door jou bestelde Bellobox milieuvriendelijk verpakt en bij jou thuisbezorgd.

  Je hond verwennen met heerlijke en verantwoorde snacks


  Met de hypoallergene voeding van Bellobox kun jij je hond verwennen met de lekkerste en meest verantwoorde snacks. Een geweldige traktatie na een stevige wandeling door de natuur of na een krachtige training. Het is natuurlijk ook een fantastisch cadeau voor op de verjaardag van jouw hond of als cadeau voor de hond van een ander baasje. Ga voor een lekker hypoallergeen kauwbot of een ander type snack dat aansluit op de behoefte van jouw hond en diens allergie of intolerantie. Doordat de voeding hypoallergeen is en daarom eiwitten van slechts één dierlijke bron bevat, weet jij dat jouw hond op elk moment kan genieten.

  Gezonde hypoallergene voeding voor je hond met het grootste gemak


  Bij Bellobox kun jij terecht voor boxen die helemaal gevuld zijn met heerlijke snacks, tussendoortjes, traktaties en af en toe zelfs een leuk speeltje. Een ideaal pakket om je hond mee te verwennen. Hiervoor hoef je niet eens naar de dierenspeciaalzaak! Een ander voordeel: bij Bellobox ben je goedkoper uit dan de totale winkelwaarde van de inhoud. Hiermee kun je wel tot €120,- besparen op jaarbasis.

  De eenvoud van Bellobox


  Bellobox biedt ook voor honden met een voedselintolerantie of voedselallergie de ideale oplossingen. Gezonde en hypoallergene voeding zoals een kauwbot, snacks, snoepjes en andere lekkere tussendoortjes passen precies bij de voorkeuren van jouw hond. Wij bieden je het gemak van het aan huis leveren van een complete en boordevolle box. Je hoeft niet meer te stressen om elke keer te zoeken naar passende producten voor jouw hond. Bellobox biedt precies wat jouw hond nodig heeft. Daarbij geniet je altijd onze service. De boxen verpakken wij op milieuvriendelijke wijze en worden bij jou thuisbezorgd. Dit kun je eenmalig doen, maar je kunt ook voor een abonnement kiezen. Je hoeft dit dan maar één keer in te vullen en vervolgens komen wij de maanden erna de boxen met heerlijke en verantwoorde inhoud langsbrengen. Als extra kun je ook nog kiezen om met je bestelling een van de goede doelen te ondersteunen. Bellobox hecht waarde aan en zet zich in voor het welzijn van honden die het door omstandigheden niet goed hebben. Jij kunt daar een steentje aan bijdragen. En uiteraard kunt u door ons smakelijke pakket met volle teugen genieten van uw hond die door de hypoallergene voeding minder last heeft van allergische reacties.

  Onze samengestelde Hypoallergene snackboxen

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's