Gezonde en natuurlijke puppysnacks

  Laat jouw pup kennis maken me de gezonde manier van snacken!

  Naar de Puppybox

  Bellobox heeft voor jouw nieuwe gezinslid gezonde en natuurlijke puppysnacks om van te genieten. Zo verwen jij je kleine hondje op de leukste momenten. De snacks voor puppy’s zijn perfect te gebruiken om hem of haar nog een hoop bij te leren. Zeker in het begin zal dit van pas komen. Uiteraard zijn de snacks veilig en zijn ze geschikt voor jonge pups tot pups van zes maanden. Er zit een grote variëteit tussen de verschillende lekkernijen. Van gevriesdroogde snacks tot zachte kluiven; alles wat jouw pup wenst zit in de boxen.

  Een box speciaal voor jouw pup met gezonde en natuurlijke puppysnacks

  Bellobox heeft speciale boxen met snacks voor puppy’s van bepaalde formaten. Zo krijg jij een box die perfect aansluit op de behoeften van jouw viervoeter. Dit gaat van boxen voor honden tot tien kilo, voor honden van tien tot vijfentwintig kilo en voor honden die zwaarder zijn dan vijfentwintig kilo. Elke hond heeft zijn of haar eigen behoeften als het gaat om kauwen, snacken en energie. Met deze Belloboxen kun jij je hond lekker verwennen.

  Verras je puppy met lekkernijen én een schattig speeltje

  Als je kiest voor de puppybox van Bellobox, dan houdt het niet op bij verschillende lekkernijen. Zo vind je in deze complete doos naast snacks voor puppy’s ook een schattig speeltje en een zachte knuffel. Pups vinden het vaak heerlijk om met iets te spelen en door deze box geef jij ze de mogelijkheid om de hele dag plezier te maken. Je kunt gaan apporteren met het speeltje of de pup lekker zijn of haar gang laten gaan. Wat je ook kiest; het is het ideale pakket met gezonde en natuurlijke puppysnacks voor jouw jonge hond. Zo kan hij of zij de energie kwijt en daarna met een welverdiende snack tot rust komen of in slaap vallen tegen de zachte knuffel aan.

   

  Heerlijke als beloning of traktatie

  Zeker voor pups is het belangrijk dat zij positief gestimuleerd worden om extra hun best te doen. Je kunt hiervoor heel goed een heerlijke hondensnoepje als beloning gebruiken met onze snacks voor puppy’s. Zo houd je het plezier in de opvoeding of training en zal je puppy begrijpen dat goed gedrag loont. Dit kun je ook gebruiken als je je hondje zindelijk maakt. Zo leer je met gezonde en natuurlijke puppysnacks je kleine viervoeter bepaald gedrag aan. Door dit belonen zorg je er uiteindelijk voor dat hij of zij dit gedrag de volgende keer automatisch vertoont. Ook na een wandeling is het leuk om je puppy een smakelijke traktatie te geven. Een geweldig voordeel van de snacks voor puppy’s is dat je deze waar dan ook mee naar toe neemt. Het is geen probleem als jij samen met je kleine pup in het park wil lopen, ravotten of spelen.

   

  Geef een box aan kersverse baasjes

  Het in huis nemen van een puppy is een geweldig moment voor het nieuwe baasje. Ken jij iemand die binnenkort of zeer recentelijk een nieuw hondje krijgt of heeft gekregen? Dan is de puppybox van Bellobox met snacks speciaal voor puppy‘s een fantastisch leuk cadeau. De inhoud hiervan is speciaal afgestemd op de behoeften van jonge viervoeters. Ook is er vanzelfsprekend rekening gehouden met het gebit en bevat het gezonde en natuurlijke puppysnacks. Het is een zeer origineel cadeau dat gegarandeerd in de smaak valt. Daarbij is het ook nog eens zeer praktisch, omdat alles in het pakket te gebruiken is. Helemaal handig zijn de extra poepzakjes die ook in de box zijn opgenomen. Het is een compleet pakket met snacks voor puppy’s dat geweldig is om te geven en nog leuker is om te ontvangen. Je kunt het natuurlijk ook voor jezelf bestellen en er je eigen puppy mee verwennen.
   

  De eenvoud van onze boxen

  Voor jouw puppy vind jij bij Bellobox de ideale oplossingen als het gaat om gezonde en natuurlijke puppysnacks, speeltjes, knuffels en meer. De box is gevuld met duurzame snacks speciaal voor puppy’s die gezond zijn voor het gebit, zachte en smakelijke tussendoortjes en een verrassend speeltje om extra energie kwijt te kunnen. De box is van A tot Z verzorgd en toegespitst op puppy’s tot zes maanden. Dankzij Bellobox hoef jij niet meer op zoek te gaan naar de meest passende producten; in het pakket vind je alles wat je nodig hebt, waaronder poepzakjes die altijd handig zijn. Ook mag je uitstekende service van Bellobox verwachten. Zo verpakken wij onze boxen met hondensnacks altijd duurzaam en leveren wij het pakket bij jou thuis af. Je kunt kiezen om dit eenmalig te laten doen, maar we kunnen ook meerdere maanden bij jou langskomen, zodat jij zonder enkele moeite een geheel afgestemd en compleet pakket in huis hebt voor je pup. Daarbij steun je met je aanschaf ook nog een goed doel. Wij zetten ons in voor honden die het door verschillende omstandigheden niet goed hebben en daarbij kun jij ons helpen. Wat je ook kiest; bij Bellobox maak je altijd een hond blij. Verras jouw kleine viervoeter met de lekkere, natuurlijke en gezonde puppysnacks en speeltjes van Bellobox.
   

  Ontdek onze belloboxen met gezonde en natuurlijke puppysnacks en bestel direct 

  Bestel je puppybox online om jouw puppy te verrassen. Neem naast onze snacks voor puppy’s ook een kijkje bij onze andere producten, zoals onze hondencadeaupakketten. Zo verras je ook je hond als deze wat ouder is. Maak kennis met Bellobox. We bezorgen je bestelling gratis thuis. Neem contact met ons op voor advies door te bellen naar 06 29 20 26 96 of te e-mailen naar info@bellobox.nl.

  Andere leuke artikelen om voor jouw pup te bestellen!

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's
  Onbekend type

  Puppy Bellobox

  €32,99

  checkSpeciaal voor pups tot ~6 maanden

  check2 varianten: met of zonder speelgoed

  checkBevat trainers, tussendoortjes en zachtere kauwsnacks

  Onbekend type

  Zalmsnacks (175g)

  €4,95

  (175gram) Zalmsnacks. Deze 100% natuurlijke snack voor kan komen in al onze boxen. Van pups tot s...

  Onbekend type

  Runderoren

  €8,95

  checkPer 10 of 25 stuks

  checkPopulaire kauwsnack

  checkGeschikt voor de meeste honden

  Onbekend type

  Meat Bites (100gr)

  €4,49

  checkVerkrijgbaar in 5 verschillende smaken

  checkGeschikt voor training en spelletjes

  checkGeschikt de meeste honden

  Onbekend type

  Konijnenoren (300g)

  €9,95

  (300gram) Konijnenoren. Een makkelijk verteerbare snack, geschikt van pup tot senior en past prim...

  Vistrainers (180gr) - Bellobox
  Uitverkocht
  Onbekend type

  Vistrainers (180gr)

  €6,95

  checkZeer geschikt om mee te trainen

  checkIn zalm of kabeljauw

  checkVoor de echte visliefhebber

  konijnenlong blokjes (100gr) - Bellobox
  Uitverkocht
  Onbekend type

  Konijnenlong blokjes (100gr)

  €4,49

  Hondensnack - konijnenlong blokjes Blokjes gemaakt van 100% konijnenlong, gedroogd en verpakt per...

  Snack Saucijsjes
  Nieuw
  Onbekend type

  Snack Saucijsjes

  €5,95

  checkVerkrijgbaar in 2 verschillende smaken

  checkGeschikt als beloning of als lekker tussendoortje

  checkGeschikt de meeste honden