Een dierendagpakket voor je hond

  Een Bellobox is een erg leuk cadeau voor honden. De ruime keuze aan boxen en producten om aan de boxen toe te voegen, maakt het extra persoonlijk

  Bekijk onze producten


  Met een dierendagpakket maak je 4 oktober nét wat specialer voor je hond. Bij Bellobox bestel je allerlei soorten boxen met lekkere, gezonde én duurzame snacks. Zo zet je je beestje echt in het zonnetje op dierendag. Bekijk ons ruime assortiment en bestel een dierendagpakket dat past bij het gewicht, ras en formaat van je hond. Dan geniet je hond binnen no time van heerlijke snacks!
   


  Met een dierendagpakket maak je je hond blij met heerlijke snacks

  4 oktober is altijd een bijzondere dag voor hondenbaasjes en hun hond. Op deze dag verwen je je hond nét dat beetje extra door een grote ronde te wandelen, veel te spelen en je hond af en toe wat lekkers te geven. Met een dierendagpakket voor je hond van Bellobox is dat geen enkel probleem. In plaats van speciale dierenwinkels langs te gaan voor lekkere, gezonde snoepjes voor je hond, hoef je enkel een box te selecteren die past bij de behoeften van jouw beestje en ontvang je deze snel thuis. Ook voor de verjaardag van je hond of de kerst bestel je een speciaal pakket!
   

  kies de ideale box voor jou hond

  Vul de Boxwijzer in!

   


  Bekijk ons ruime assortiment en bestel jouw box

  Ervaar het gemak van Bellobox en bestel direct het dierendagpakket voor je hond online in onze webshop. Je profiteert van snelle verzending en gratis bezorging. Heb je vragen over onze producten of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 29 20 26 96 of een e-mail te sturen naar info@bellobox.nl.

  Onze premium boxen zijn samengesteld op het formaat van de hond. De premium boxen bevatten een mix aan beloning en kauwsnacks.

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's