Kauwsnacks voor puppy's

  Laat jouw pup kennis maken me de gezonde manier van snacken!

  Naar de Puppybox

  Een lekkere én gezonde kauwsnack is een uitstekende manier om je puppy te verrassen. De periode dat je pup net in huis is, is voor iedereen even wennen. Je pup moet afgericht worden en wennen aan de nieuwe omgeving. Om je pup af en toe te belonen, koop je bij Bellobox snacks die speciaal zijn gericht op de behoeften van puppy’s. Zo weet je zeker dat het botje of kluifje niet gevaarlijk is voor je puppy. Zo zorg je voor een smakelijke verrassing!

  Een kauwsnack is goed voor het gebit van je puppy

  Een kauwsnack is niet alleen een goede manier om je puppy te belonen: het is ook noodzakelijk voor de ontwikkeling van de kaken, tanden en het tandvlees. Kauwen is voor (jonge) honden een belangrijke behoefte. Niet alleen ontspant een pup door te bijten op een kluif of kauwbot voor puppy’s, maar door te kauwen verzorgt de pup ook het gebit. Het af en toe geven van een kauwsnack is daarom essentieel voor de gezondheid van je nieuwste gezinslid.

  kies de ideale box voor jou hond

  Vul de Boxwijzer in!

  Wil je meer weten over onze producten voor puppy’s? Bel ons op!

  Wil je een kauwsnack voor je pup bestellen? Bekijk dan ons assortiment en plaats je bestelling direct. Je profiteert van gratis bezorging. Wil je meer weten over onze boxen voor puppy’s? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 29 20 26 96 of een e-mail te sturen naar info@bellobox.nl.

  Andere leuke artikelen om voor jouw pup te bestellen!

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's