Een verassingsbox van Bellobox

  Een Bellobox is een erg leuk cadeau voor honden. De ruime keuze aan boxen en producten om aan de boxen toe te voegen, maakt het extra persoonlijk

  Bekijk onze producten

  Jij weet als geen ander hoe leuk het is om je hond eens flink te verrassen met lekkere snacks, een kauwkluif, speeltjes of iets anders. Wellicht doe je dit graag na een lange wandeling die jullie samen hebben gemaakt. Of misschien heb je net een intensieve hondentraining gedaan en wil je jouw viervoeter belonen middels een verrassingsbox voor honden. Met een Bellobox kun jij precies dat doen wat je graag wilt: je hond verrassen. De boxen van Bello kunnen allemaal gezien worden als verrassingsbox voor honden omdat je jouw trouwe viervoeter er mee verwent. Zeker als het (bijna) de verjaardag van je hond is. De inhoud van de Bellobox verschilt per categorie. Zo heb je de Bellobox Original, de Puppy box en de Kennismakingsbox die alle drie een goede keus zijn voor de hond. Heeft jouw hond specifiekere behoeften omtrent eten dan kun je binnen de premium boxen een aanbod vinden dat speciaal is samengesteld voor het formaat van jouw hond. En zelfs als je hond een allergie of intolerantie heeft dan kun je met de hypoallergeen boxen van Bellobox een passende oplossing vinden. Wat je ook zoekt: er zit altijd wel een mooie optie voor jouw hond bij. Naast dat een Bellobox feitelijk als verrassingsbox voor honden geldt, zit er voor de baasjes zelf ook een verrassingselement aan vast. Maandelijks verandert namelijk de inhoud van de doos. Het is tevens een leuk cadeau om weg te geven aan een ander hondenbaasje. Zeker weten dat de Bellobox bij zowel het ontvangende baasje als bij diens hond in de smaak zal vallen. 

  Voor iedere wens een leuke verassingsbox

  Bellobox heeft voor iedere wens een passende oplossing. Heb je net een nieuwe pup en heeft deze nog niet zoveel natuurlijke behoefte aan kauwen? Dan zijn de puppypakketen wat voor jou. Of heb je juist een hond die de hele dag aan het kauwen is? Dan kun je kiezen uit een van de premium pakketten. Voor elk formaat hond biedt Bello premium boxen: een op maat gemaakt pakket. Zo weet je zeker dat je jouw hond kunt verwennen met een passende snack, kauwkluif of iets anders.

  Puppy box

  Heb jij zeer recent een nieuwe pup in huis? Of heeft een goede vriend, kennis of een familielid een uitbreiding van de hondenfamilie mogen krijgen? In beide gevallen past de Puppy box van Bellobox als gegoten. Deze leuke verrassingsbox voor honden jonger dan zes maanden sluit perfect aan op wat er in die fase veel gebeurt. De box bevat namelijk snacks die voor de pups veilig zijn om op te kauwen en om op te eten. Daarnaast zitten er ook beloningssnoepjes, gevriesdroogde snacks en veel meer in. Wat dit pakket compleet tot een verrassingsbox voor honden maakt is dat er ook nog een leuk speeltje, een knuffel en een poepzakhouder in zitten. Dit geeft je pup gegarandeerd uren speelplezier. Deze puppypakketten zijn niet alleen leuk voor jezelf. Ze zijn ook waanzinnig om weg te geven. Degene aan wie jij deze puppypakketten gaat geven is waarschijnlijk al helemaal weg van de nieuwe puppy. Krijgen zij dan ook nog eens een pakket dat precies aansluit op de behoeftes het hondje dan is het helemaal geweldig.

  Verrassingsbox weggeven als cadeau

  De verrassingsboxen voor honden zijn geweldige cadeaus om te geven bij een verjaardag of een andere festiviteit. Er zijn boxen die in elke situatie van pas komen en boxen die speciaal op maat zijn gemaakt voor een bepaald formaat hond. Zo kun je een kennismakingspakket gebruiken om iemand (en diens hond) eens flink in het zonnetje te zetten. Maar ook een ander pakket zal zeker gewaardeerd worden. Doordat de inhoud veelzijdig is zullen de verrassingsboxen nooit ongelegen komen en altijd toegevoegde waarde hebben. Het is ook leuk om iemand die honden traint een pakket cadeau te doen. Zo kan dit pakket gebruikt worden om de viervoeters die net een zware inspanning hebben geleverd goed te kunnen belonen.

  De eenvoud van Bellobox

  Het bestellen van een verrassingsbox voor honden is niet moeilijk. We bieden je namelijk een grote keuze door ons brede assortiment. Zelfs als jouw hond (of de hond van degene die je een Bellobox cadeau wilt geven) een allergie of intolerantie heeft, kun je bij Bellobox terecht. Er is voor iedere hond die jij wilt verwennen wel een Bellobox die daar precies bij aansluit. Omdat onze liefde voor honden zo groot is denken wij ook graag aan honden die het minder hebben. Om hen te kunnen helpen ondersteunen we goede doelen die inzet om hen betere leefomstandigheden te geven. Als u een keuze heeft gemaakt in welke product u graag wilt ontvangen dan zorgen wij dat deze zo spoedig mogelijk bij u aan de deur geleverd wordt. Dit is altijd geheel gratis. Je kunt er zelfs voor kiezen om zes of twaalf maanden lang een box te ontvangen. Zo ben je meteen voor een langere periode zeker van een blije hond. Dat is waar we het voor doen. Daarnaast is het snacken voor honden ook erg gezond. Met welke reden je er ook voor kiest: een verrassingsbox voor honden is altijd een leuk idee.

  Onze premium boxen zijn samengesteld op het formaat van de hond. De premium boxen bevatten een mix aan beloning en kauwsnacks.

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's