Een box met duurzame hondensnacks

  Een Bellobox is een erg leuk cadeau voor honden. De ruime keuze aan boxen en producten om aan de boxen toe te voegen, maakt het extra persoonlijk

  Bekijk onze producten

  Verras je hond met onze duurzame hondensnacks. Met onze Belloboxen ontvang je een box vol lekkernijen voor jouw trouwe viervoeter die niet alleen lekker smaken, maar ook op een duurzame en natuurlijke wijze zijn geproduceerd. Je hond ontspant van het kauwen én het is ook nog eens gezond voor zijn of haar gebit en kaken. Onze hondensnacks zijn daarom een heerlijke lekkernij voor jouw hond.

  Bekijk onze producten vindt jouw ideale box.

  Duurzame hondensnacks voor jouw viervoeter

  Bij Bellobox bestel je voor honden van alle groottes, leeftijden, gewichten en rassen diverse boxen. Ook bieden we boxen aan voor honden met allergieën of intoleranties. Iedere hond kan daarom verwend worden met een pakket, speciaal ontwikkeld voor zijn behoeften. Onze boxen bevatten verschillende duurzame hondensnacks, waaronder natuurlijk gedroogde versnaperingen. Bellobox staat voor service, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap. Bestel je natuurlijke hondensnacks bij ons, dan steun je een goed doel én wordt je pakket ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Genoeg redenen om je hond te verrassen met onze duurzame hondensnacks.

  Bestel jouw duurzame hondensnacks in onze webshop

  Bestel jouw Bellobox eenvoudig op onze website of neem voor meer informatie over ons contact met ons op. Dit doe je telefonisch via 015 200 2114  of via e-mail info@bellobox.nl. Je pakket kun je snel verwachten en ontvang je bovendien gratis thuis. Je kan er ook voor kiezen om maandelijks een pakket te ontvangen met iedere keer nieuwe hondensnacks, zodat je hond telkens weer wordt verrast!

  Bekijk ook onze andere boxen:

  Bekijk al onze producten
  Bellobox Premium
  Bellobox (hypo)allergeen
  Bellobox specials

  Maak je Bellobox nog leuker met onze boosters:

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's