Hypoallergeen snoep hond

  Speciaal samengesteld voor honden met een voedingsallergie, intolerantie of met een hypoallergeen dieet. Bellobox biedt een kipbox, visbox, rundbox en hypoallergene box alle 4 met natuurlijk producten, vrij van kleur, geur en smaakstoffen. Er is dus altijd een Bellobox die past bij jouw hond.

  bekijk voor honden met een voedingsallergie of intolerantie

  Hypoallergeen snoep is voor honden die een allergie of intolerantie hebben voor bepaalde voeding. Deze lekkere en verantwoorde snoepjes bestaan uit eiwitten van slechts één dierlijke bron. Hiermee verklein je de kans dat je viervoeter een allergische reactie krijgt. Bellobox wil dat elke hond moet kunnen genieten van een lekker tussendoortje, heerlijke snacks of welverdiende hypoallergene snoepjes. Ook als hij of zij last heeft van een allergie of intolerantie. Dit kan behoorlijk vervelende gevolgen hebben. Het heeft een negatieve invloed op de gezondheid en uiteraard voelt de hond zich niet helemaal happy. Het kan symptomen veroorzaken zoals jeuk aan de huid, roos of darmproblemen zoals diarree. Dit is voor de hond uitermate vervelend, maar het kan jou als baasje ook veel stress opleveren. Hypoallergene snoepjes voor jouw hond zorgen ervoor dat hij of zij ondanks de allergie of intolerantie lekker kan snacken. De meest voorkomende soorten voedsel waar sommige honden niet goed tegen kunnen, zijn kip, rund en varken. Voor hen heeft Bellobox speciale boxen in het assortiment waar het hypoallergene snoep voor jouw hond ook in zit.

  Hypoallergene Belloboxen

  Heeft jouw hond een allergie of intolerantie voor bepaald voedsel? Dan zijn de hypoallergene boxen van Bellobox de ideale oplossing. Speciaal voor hen ontwikkelden we een verzameling van hondensnoepjes en -snacks waar geen kip, rund en/of varken in zit. Ook zitten er in deze producten geen gluten en granen. Je kunt je hond hierdoor met een gerust hart heerlijk verwennen met de lekkerste snoepjes, kauwsnacks en meer. Deze zijn allemaal vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. We verpakken onze Belloboxen altijd milieuvriendelijk en bezorgen deze bij je thuis.

  Je hond verdient het om verwend te worden

  Het is geweldig om je hond op de leukste momenten te kunnen verwennen. Bijvoorbeeld als je een hele lange wandeling hebt gemaakt. Of als je net terugkomt van een zware training. Het is ook een fantastisch cadeau voor op de verjaardag van je eigen hond, of op die van een hond van een ander baasje. Maar natuurlijk kun je ook zonder reden je hond eens even lekker in de watten leggen. Met de hypoallergene snoepjes die in de Bellobox zitten kun jij je hond laten genieten om welke reden dan ook. Het is wel zo fijn dat de allergie of intolerantie van hem of haar hier geen rol in speelt. Lekker onbezorgd kauwen en snacken, dat is het doel. Het hypoallergene snoep voor je hond bevat slechts eiwitten van één dierlijke bron. Zo verminder jij de kans op een allergie of intolerantie drastisch.

  Hypoallergeen snoep voor je hond zonder veel moeite

  De Belloboxen bevatten de lekkerste snacks, tussendoortjes en beloningen voor jouw hond. Soms zit er zelfs een leuk speeltje in de doos. Zo haal je een geweldige verrassing voor je viervoeter in huis. En dit hoeft allemaal geen moeite te kosten: je kunt deze boxen gewoon vanuit huis bestellen op onze website. Je hoeft niet helemaal naar de dierenspeciaalzaak af te reizen, maar je krijgt alles in één complete box thuis afgeleverd. Dat is nog niet alles. De totale winkelwaarde van de producten in de box ligt namelijk hoger dan de prijs van de Bellobox, waardoor je ook nog eens geld bespaart met onze boxen. Dit kan wel oplopen tot €120,- per jaar!

  De eenvoud van Bellobox

  Bellobox biedt de oplossing voor honden met een voedselallergie of voedselintolerantie. Gezonde snacks, hypoallergene snoepjes en andere smakelijke beloningen die passen bij jouw hond. Je hoeft niet meer in de stress te zitten voor het vinden van de juiste oplossing: met Bellobox zit je altijd goed. Hierbij ontvang je ook altijd de service van Bellobox. Zo verpakken we onze boxen altijd milieuvriendelijk en bezorgen we deze bij jou thuis. Dit kan eenmalig, maar je kunt er ook voor kiezen om de gewenste box(en) meerdere maanden achter elkaar te laten bezorgen. Je hoeft dit maar één keer aan te geven en de maanden daarna hoef je hiervoor niks meer te doen. Als je bij Bellobox bestelt kun je ook kiezen om een goed doel te steunen. We hechten veel waarde aan het welzijn van honden en we zetten ons hiervoor dan ook graag in middels meerdere goede doelen. En natuurlijk kunt u uw hond wanneer u wilt verrassen en kunt u genieten van zijn of haar enthousiasme. De hypoallergene snoepjes van Bellobox laten ook de staart van honden met een allergie of intolerantie sneller kwispelen.

  Onze samengestelde Hypoallergene snackboxen

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's