Beloon jouw hond met natuurlijk gedroogde hondensnacks

  test

  Natuurlijk gedroogde hondensnacks zijn voor je hond een smakelijk tussendoortje. Na een intensieve wandeling door het park of door het bos, na een partijtje stoeien met andere honden of gewoon uit het niets; een hond vindt het geweldig om zomaar een verrassing te krijgen. De Belloboxen bieden je deze mogelijkheid. Je kunt de natuurlijk hondensnacks tevens perfect gebruiken tijdens het trainen van je hond door de snack als beloning voor goed gedrag in te zetten.


  Bij Bellobox zijn er speciaal samengestelde premium pakketten te verkrijgen die helemaal zijn toegespitst op het formaat van je hond. Of je nu een kleine, een middelgrote of een grote hond hebt; er zit altijd een pakket bij dat precies bij hem of haar aansluit. Het kan ook voorkomen dat je hond een allergie of intolerantie heeft voor bepaalde ingrediënten. Daarvoor heeft Bellobox speciale hypoallergene boxen. Afhankelijk van welk pakket je kiest, zit daar geen kip, varken of rund in. Ook zitten er in deze boxen geen gluten of granen. Er is dus voor elke hond een passende box te vinden.
   


  kies de ideale box voor jou hond

  Vul de Boxwijzer in!

  De natuurlijk gedroogde hondensnacks zijn gezond én lekker

  De hondensnacks smaken niet alleen heel erg lekker, maar zijn ook nog eens goed voor het gebit van je hond. Uit deze snacks is het vocht onttrokken, waardoor de snack hard wordt. Dit zorgt ervoor dat de snack lang houdbaar is en dat jouw hond hier lang op kan kauwen. Met lang kauwplezier beleeft je trouwe viervoeter veel genot aan deze verrassing. Let er wel op dat je hond snacks als deze kan inslikken en dat dat kan leiden tot darmblokkades. Houd dus altijd een oogje in het zeil als je jouw hond een snack geeft om op te kauwen.


  De premium box

  Bellobox biedt jou de keuze uit meerdere boxen, waardoor jij altijd weet dat jouw hond de snack krijgt waar hij of zij behoefte aan heeft. De boxen zijn met zorg samengesteld en de premium varianten bieden voor elk formaat hond een gepaste mix. Zo kan jouw hond genieten van natuurlijke hondensnacks, gedroogde hondensnacks en nog meer. Iedere hond heeft zo zijn of haar eigen behoefte. Onze Belloboxen zijn daar het perfecte antwoord op met voor elke hond duurzame snacks die lekker en gezond zijn.

  Natuurlijke en gedroogde hondensnacks voor tijdens de training

  Ben jij je hond aan het trainen of ben je van plan om dit te gaan doen? Gebruik dan onze hondensnacks als heerlijke beloningen. Je trouwe viervoeter zal de lekkere smaak niet kunnen weerstaan en zal daarom extra goed zijn of haar best doen tijdens de training. Na de inspanning kun je hem of haar dan lekker verwennen met een gezonde hondensnack. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je met de gedroogde hondensnacks je hond verrast op bepaalde momenten. Zo laat je je dier genieten van een heerlijk tussendoortje. Je hond blij en jij blij, wat wil je nog meer?

  Voordelen van de natuurlijke hondensnacks

  Er zitten vele voordelen aan je hond verwennen met gedroogde snacks. Ten eerste zijn de snacks voor je hond erg gezond. Het is natuurlijk altijd fijn om een lekker tussendoortje te kunnen geven waar ook nog eens gezonde stoffen in zitten. Vaak zitten er in natuurlijk hondensnacks geen onnatuurlijke toevoegingen. Denk hierbij aan geur-, kleur- en smaakstoffen. Zo heb je een win-winsituatie. Een derde voordeel van dit type snack is dat je je hond er een plezier mee doet als het gaat om de natuurlijke behoefte om te kauwen. Natuurlijk hondensnacks zijn hard en daarom ideaal om langere tijd op te kauwen. Tenslotte is het erg voordelig dat onze hondensnacks lang houdbaar zijn.

  De eenvoud van onze boxen

  Natuurlijk gedroogde hondensnacks zijn dus een ideale verrassing voor je hond, ongeacht welk formaat je viervoeter heeft. Bellobox weet hoe groot de liefde voor hem of haar is en wil het je daarom zo makkelijk mogelijk maken om hem of haar te verwennen. Je hoeft namelijk niet helemaal naar de winkel te gaan om te kiezen welke hondensnack je het liefste wilt. Dit kun je gewoon op internet al uitzoeken.
  De keuze is reuze. Binnen ons assortiment is er voor elke hond een geschikte snack en een passende Bellobox te vinden. Daarnaast kun je met je aankoop ook een goed doel steunen. Omdat onze liefde voor honden groot is doen we graag wat we kunnen voor stichtingen die zich inzetten voor een beter leven van honden in nare situaties. Bellobox ondersteunt verschillende doelen.
  Heb je een perfect passende Bellobox gevonden en een goed doel dat je daarbij wilt steunen? Dan kun je je bestelling laten thuisbezorgen. Dit is altijd gratis en zeer eenvoudig. Je hebt de keuze om eenmalig een box bij je aan huis te laten brengen of om maandelijks een box te ontvangen. Wat je ook kiest; Je krijgt er gegarandeerd veel plezier voor terug. Je hond is blij omdat deze lekker kan genieten van de natuurlijk gedroogde hondensnacks of gezonde hondensnoepjes en jij bent blij omdat je ziet hoe vrolijk je hond ervan wordt.

  Bestel direct een box naar keuze

  Anders dan de Bellobox Original bevatten onze premium boxen alleen snacks die op het formaat van jouw hond zijn afgestemd. Zo weet je dat jouw hond geniet van gedroogde hondensnacks die passen bij zijn of haar behoefte. Bestel je Bellobox eenvoudig online of neem contact met ons op. Je bereikt ons telefonisch via 06 29 20 26 96 of per mail via info@bellobox.nl.

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's