Verwen je puppy met een cadeau

  Laat jouw pup kennis maken me de gezonde manier van snacken!

  Naar de Puppybox

  Als je een puppy in huis hebt, dan wil je hem of haar vast verwennen met een lekker cadeau. Bij Bellobox bestel je een heerlijk cadeaupakket met allemaal lekkere en biologische snacks om jouw puppy echt mee te verrassen. De boxen zijn speciaal afgestemd op de eetbehoeften van een pup tot zes maanden. Ontdek het assortiment aan gezonde, lekkere én duurzame snacks van ons bedrijf als beloning voor jouw nieuwe gezinslid.

  kies de ideale box voor jou hond

  Vul de Boxwijzer in!

  Een box vol met heerlijke snacks voor je puppy als cadeau

  Het cadeaupakket is een ontzettend leuk cadeau om te geven aan je eigen puppy of die van een nieuw hondenbaasje. De box is gevuld met heerlijke snoepjes en kauwbotjes voor je pup. Ook zit er een leuke knuffel en speeltje in verstopt. Zo kan je pup eindeloos spelen. De snacks zijn met name goed te gebruiken om je pup af te richten. Je beloont hem of haar dan met een gezond puppysnoepje, zodat het proces van zindelijk worden, commando’s leren en elkaar leren kennen wat makkelijker wordt. Laat je verrassen door het cadeaupakket van Bellobox om de eerste periode met je pup nóg leuker te maken.

  Bestel het cadeaupakket voor jouw puppy direct online

  Wil je ook een cadeau voor je puppy bestellen of voor de pup van een bekende? Bestel dan direct jouw puppybox van Bellobox via onze webshop en profiteer van gratis bezorging. Heb je vragen over onze producten, zoals onze kauwbotten, of wil je advies voordat je de box bestelt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 29 20 26 96 of een e-mail te sturen naar info@bellobox.nl. We beantwoorden graag je vragen.

  Andere leuke artikelen om voor jouw pup te bestellen!

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's