Verras je puppy met een kauwbot

  Laat jouw pup kennis maken me de gezonde manier van snacken!

  Naar de Puppybox

  Wil je jouw puppy verrassen met een kauwbot? Dat kan bij Bellobox. In onze webshop verkopen wij namelijk biologische snacks, die speciaal ontwikkeld zijn voor de kauwbehoefte van jouw nieuwste gezinslid. Zo ben je verzekerd van een snack die veilig is voor jouw jonge hond en die, naast dat deze erg lekker is, ook nog eens allerlei vezels en biologische ingrediënten bevat. Zo ben je verzekerd van een lekker, duurzaam én gezond botje om jouw pup eens flink mee te verwennen.


  kies de ideale box voor jou hond

  Vul de Boxwijzer in!

  Het is belangrijk om je pup regelmatig een kauwbot te geven

  Kauwen is voor een pup erg belangrijk. Door jouw puppy regelmatig van een kauwbot te voorzien, ontspant jouw beestje en zorg je ervoor dat het tandvlees, de kaken en tanden goed worden verzorgd. Zeker als het gebit gaat wisselen van de pup, is het prettig voor hem of haar om ergens op te kunnen bijten. Bij Bellobox hebben we kauwsnacks voor pups die speciaal zijn ontwikkeld voor deze kauwbehoeften van de jonge hond. Kies een kauwbot dat past bij het gewicht en formaat van jouw puppy en bestel je snack eenvoudig online. Zo verras je jouw puppy met een heerlijk kauwbot!  Bestel direct lekkernijen voor jouw pup

  Wil je ook een Bellobox bestellen voor jouw pup? Bekijk dan ons assortiment en kies de puppybox die bij jouw hond past. Heb je vragen over welk kauwbot geschikt is voor je puppy? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 29 20 26 96 of een e-mail te sturen naar info@bellobox.nl. We helpen je graag met je aankoop. Je profiteert bij ons van gratis bezorging en hebt ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten, zodat je altijd genoeg hondensnacks in huis hebt.

  Andere leuke artikelen om voor jouw pup te bestellen!

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's