Een kauwsnack voor je hond

  Met een kauwsnack uit ons ruime assortiment zorg je gegarandeerd voor een heerlijke verrassing voor je hond. Heb je een lange wandeling gemaakt of zit je hond nog in training? Dan wil je hem of haar natuurlijk met een snoepje belonen.

  Bekijk alle producten

  Bij Bellobox kun je heerlijke kauwsnacks bestellen voor je hond om hem of haar echt even te verrassen. Niet alleen zijn de kauwsnacks die je kunt kopen erg lekker voor je beestje, maar ze zijn ook nog eens duurzaam én gezond. Zo maak je een verantwoorde keuze voor jouw trouwe viervoeter!

  Met een kauwsnack voor je hond zorg je voor een heerlijke verrassing

  Een kauwsnack is niet alleen een lekkere verrassing voor je hond. Het is ook nog eens een gezonde lekkernij. Het is voor een hond namelijk erg belangrijk om regelmatig te kauwen, omdat hij of zij dan kan ontspannen en zijn gebit, tanden en tandvlees verzorgt. We hebben kauwsnacks voor pups en oudere honden met een gemiddelde of grote kauwbehoefte, die je eenvoudig kunt bestellen. Zo weet je zeker dat de kauwsnacks die je gaat kopen, goed werk doen bij jouw hond.
   
   kies de ideale box voor jou hond
  Vul de Boxwijzer in!


  Het bestellen van onze verschillende soorten kauwsnacks voor allerlei soorten honden

  Bij Bellobox schaf je pakketten aan met kauwsnacks en kauwbotten voor allerlei soorten honden. Afhankelijk van het ras, grootte, gewicht en dieet van je hond, kies je een box met een kauwsnack uit die hier perfect op aansluit. Het is ook mogelijk om kauwsnacks en hondensnoepjes voor je puppy te bestellen. Ook als je hond een allergie heeft, voor bijvoorbeeld snacks van vis, rund of kip, hebben we speciale hypoallergenenboxen. Zo geniet iedere hond van heerlijke kauwsnacks, die je voor een scherpe prijs bij ons kunt kopen.

  Wil je kauwsnacks voor je hond kopen? Bekijk dan ons assortiment

  Als je kauwsnacks voor je hond wil kopen, dan bekijk je ons ruime assortiment in onze webshop en kun je deze eenvoudig online bestellen. Zo hoef je niet langs speciale dierenwinkels om een geschikte kauwsnack voor je hond te vinden. Heb je vragen over ons bedrijf? Of wil je advies over de kauwbotten die je aanschaft? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 29 20 26 96 of een e-mail te sturen naar info@bellobox.nl. We helpen je graag met je aankoop!

  Naast boxen, hebben wij ook losse snacks

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's