Puppy cadeaupakket

  Niets is zo leuk als het verwennen van je huisdier. Of het nu gaat om een jonge of volwassen hond, zo nu en dan verdient je trouwe viervoeter een heerlijke traktatie. Wanneer je een nieuwe puppy in huis hebt is een welkomstcadeau een leuke manier om het dier te laten wennen aan de nieuwe omgeving. In een puppy pakket zitten leuke speeltjes en hondensnacks voor jonge honden. Hierbij is er rekening gehouden met het gebit van de hond. Een puppy heeft over het algemeen namelijk een zwakker gebit en dus is het fijn als de kauwspeeltjes niet te hard zijn.  Bij Bellobox hebben wij diverse puppy cadeaupakketten voor je nieuwe hond. Ontdek de mogelijkheden!

  Bekijk de Puppybox

   

  Puppy pakket

  Een puppy cadeaupakket bestaat uit tal van leuke speeltjes en lekkere hondensnacks. De leuke pakketten worden goed ontvangen door de puppy's. Voor jou als baasje zit er een folder bij met handige informatie. Hier staat onder andere in waarom de speeltjes bedoelt zijn voor de pup. Ook wordt er beschreven waar de verschillende soorten hondenvoeding goed voor zijn, en hoe je de puppy kan trainen met behulp van de hondensnacks. 

  Bestel het pakket online en ontvang hem binnen een aantal werkdagen bij je op de mat! 

  Waarom een puppypakket van Bellobox?

  Onze puppy pakketten bevatten enkel natuurlijke hondensnacks, zonder chemische toevoegingen. Daarnaast ontvang je een boekje met tips, waar een aantal handige adviezen staan voor de verzorging van je nieuwe pup. Ook geeft de box je wat inspiratie voor de aankoop van puppyvoeding voor de volgende keer. Een box die absoluut de moeite waard is. 

  Welkomstpakket voor de puppy

  Hoe leuk is dat! Een welkomstpakket voor puppy's. Haal alles in huis voor de nieuwe viervoeter en verras je pup met een eigen welkomstpakketje. Bij Bellobox ontdek je de leukste cadeaupakketten, inclusief lekkere snack, leuk speeltje en andere must haves voor de pup. Ook wanneer je jonge hond jarig is, is dit pakket ideaal geschikt. Benieuwd geworden? Ontdek de verschillende boxen voor verschillende hondenrassen, waaronder de puppy box, vol met puppy voeding en leuke hondenspeeltjes. 

  Het leukste cadeaupakket voor honden

  Bellobox is de place to be voor tal van leuke hondenpakketten, variërend voor diverse rassen en formaat hond. Zo ontdek je tal van mogelijkheden. Van de puppy opgroeiboxen tot de hypoallergene hondenboxen, en van de XL boxen tot de XS boxen. Niemand komt bij ons te kort. 

  Bestel vandaag nog bij Bellobox en ontvang het bijzondere pakket voor je kleine pup. Geef het dier een ontvangst om nooit te vergeten!

  Andere leuke producten om cadeau te geven

  populaire zoekopdrachten:

  andere pagina's