Surprise hond

  Een Bellobox is een erg leuk cadeau voor honden. De ruime keuze aan boxen en producten om aan de boxen toe te voegen, maakt het extra persoonlijk

  Zoek een box die bij de jarige past

  Een verjaardagscadeau voor je hond is voor hem of haar een geweldige verrassing. Vier deze speciale dag met een smaakvolle gift voor je trouwe viervoeter. Je hond is uiteraard onderdeel van jouw gezin of familie. Je laat zijn of haar verjaardag daarom niet aan je voorbij gaan. Omdat we weten hoe veel jij van je beestje houdt willen wij jou helpen om een leuke verrassing te kiezen. Onze pakketten zijn samengesteld voor de verschillende behoeftes die honden kunnen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld pakketten die snacks en speeltjes bevatten voor honden onder de 10 kilo, tussen de 10 en 25 kilo en boven de 25 kilo. De grootte van de snacks voor je hond kunnen namelijk verschil geven in hoeveel voldoening deze geven. En juist op de verjaardag wil jij ervoor zorgen dat hij of zij extra vertroeteld wordt. Er kan tevens veel verschil zitten in de natuurlijke kauwbehoefte van honden. Het is daarom verstandig als je goed nadenkt over wat de behoeftes van jouw viervoeter zijn. Zo kun jij een verjaardagscadeau voor je hond vinden dat perfect bij hem of haar past. Het is ook een geweldig leuk idee om een andere hond te verrassen en te verwennen met een Bellobox als verjaardagscadeau. Een hond van een familielid, een kennis of een goede vriend: het is een cadeau dat bij honden nooit verkeerd zal vallen. Daarbij verras je het baasje ook nog eens op deze speciale dag: een win-win situatie. Een verrassingsbox is in dit geval een ideale keuze. Een pakket met veel inhoud en passende snacks en speeltjes valt gegarandeerd in de smaak.

   

  De premium Bellobox

  Anders dan de Bellobox original bevatten onze premium boxen alleen snacks die op het formaat van uw hond zijn afgestemd. Zo weet u dat uw hond geniet van snacks die past bij zijn of haar behoefte.

  Een passend verjaardagscadeau voor je hond

  Een cadeau voor je hond is pas honderd procent geslaagd als deze exact aansluit op zijn of haar behoeftes. Kijk hiervoor naar de grootte van je hond, de kauwbehoefte, de gezondheid van het gebit, het energielevel en meer. Met al deze informatie kun jij een Bellobox uitkiezen die als perfect verjaardagscadeau voor je hond zal gelden.

  Hoe vier jij de verjaardag van je hond?

  Als mensen jarig zijn kun je deze dag op verschillende manieren vieren. Wellicht gaat men uit eten, nodigt men anderen uit of bezoekt men een evenement of locatie. Er zijn natuurlijk talloze manieren die per mens verschillen. Zo gaat het ook bij de verjaardag van je hond. Je kunt je viervoeter op verscheidene wijzen vertroetelen op zijn of haar verjaardag. Wellicht houdt je hond van wandelen. Dan kun je een extra lange wandeling maken door een mooi natuurgebied waar hij of zij lekker vrijuit kan ravotten. Of houdt jouw hond extreem veel van knuffelen? Dan is het leuk om juist op zijn of haar verjaardag extra veel aandacht te schenken aan het kroelen met je hond. Wat altijd belangrijk is, is het in de gaten houden van de gezondheid van je beestje. Gezonde snacks voor honden zorgen ervoor dat er wordt voldaan aan de natuurlijke kauwbehoefte van je hond. Daarnaast is het goed om het gebit van je viervoeter te verzorgen met speciale kauwsnacks. Bij een goede gezondheid en een goed aanvoelend gebit zit je hond ook vele malen lekkerder in zijn of haar vel.

  Geef je honden een cadeau op hun verjaardag

  Hen verwennen is een van de leukste dingen die jij kunt doen op de verjaardag van je honden. Op welke manier je dat ook doet: je hond geniet hiervan. Een Bellobox bevat de perfecte verrassingen voor de verjaardag van je hond. De snacks zijn lekker en gezond. De gedroogde snacks kunnen een lange periode meegaan waardoor je hond niet alleen kan genieten op zijn of haar verjaardag. Eigenlijk kun je nooit een verkeerd cadeau kopen omdat elk moment dat je samen met je hond doorbrengt op zijn of haar verjaardag al van toegevoegde waarde is. Kies je hierbij voor een heerlijke hondensnack of een leuk speeltje uit een feestelijke verjaardagsbox dan is het helemaal feest.

  Ook een verjaardagscadeau voor honden met een allergie of intolerantie

  Ook honden die een allergie of een intolerantie hebben mogen uiteraard een geweldige verjaardag hebben. Daar hebben zij recht op, net als iedere andere viervoeter. Speciaal voor hen heeft Bellobox daarom pakketten ontwikkeld. Deze zijn afgesteld op de etensbehoefte van jouw harige rakker. Een hypoallergene snack bevat eiwitten uit slechts één dierlijke bron waarvoor vrijwel geen hond allergisch is. Je voorkomt hiermee de nare gevolgen van een allergie of intolerantie zoals diarree, roos of jeuk. Wij hebben boxen voor honden die een allergie hebben voor kip, rund en varken. Daarbij zijn deze boxen allemaal vrij van granen en gluten. Zo kun jij zeker weten dat jouw trouwe viervoeter maximaal kan gaan genieten van zijn of haar cadeau op de verjaardag.

  Hoe eenvoudig werkt Bellobox?

  Je hond moet kunnen genieten van het cadeau dat jij op zijn of haar verjaardag geeft. We willen ook dat jij kunt genieten van het bestellen van dit cadeau. Daarom maken we het jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt je favoriet box(en) kiezen vanuit je huis en hoef hiervoor niet speciaal naar een winkel. Het aanbod is zo breed dat er voor elke hond wel een passend verjaardagscadeau tussen zit. Als je je keuze hebt gemaakt zijn de stappen van betalen en laten bezorgen heel gemakkelijk. Het bezorgen is geheel gratis. En door je aankoop bij ons steun je ook nog eens een van de goede doelen die inzetten op het verbeteren van levens van honden in vervelende situaties. Kies bij Bellobox het meest perfecte verjaardagscadeau voor je hond en heb gegarandeerd een geslaagde honden verjaardag.

   

  Bestel direct een Bellobox als verjaardagscadeau

  Maak jouw box naar wens en bekijk onze boosters.

  populaire zoekopdrachten: